Βάνα Μπάρμπα: Καταγγέλλει παρενόχληση από γυναίκα – stalker – «Αισθάνομαι φόβο, δεν πάει άλλο»

Σε μια ανάρτηση προέβη το πρωί του Σαββάτου 28/5 η Βάνα Μπάρμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από την οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια υπάρχει μια γυναίκα που έχει γίνει η σκιά της, αφού την ακολουθεί παντού. Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε δημόσια τον φόβο και την ανησυχία για ό,τι συμβαίνει και αποκάλυψε πως έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση εναντίον της.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα

δε γίνεται» για όλο αυτό που συμβαίνει στη ζωή της, περιγράφοντας κάποια από τα περιστατικά.

«Αυτή η γυναίκα ενοχλεί και βιάζει την προσωπική ζωή μου. Τα τελευταία χρόνια είναι συνέχεια στα τηλέφωνα, έρχεται κάτω από το σπίτι μου, έχει ξεπεράσει τα όρια. Στην αρχή αστειευόμουν, έλεγα στους φίλους μου ότι τη συγχωρέσω, της μιλούσα και μου έλεγε ότι δεν θα με παρενοχλήσει, τώρα το πράγμα έχει παραγίνει. Δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό μου, δέχομαι 200 κλήσεις την ημέρα. Έφτασε στο σημείο να πάρει τον πατέρα μου, έναν άνθρωπο 85 χρονών. Η εμμονή της ξεφεύγει από το φυσιολογικό», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνθηκα τον φόβο. Δεν πάει άλλο! Έμαθα ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει νοσηλευτεί για κάποιους μήνες στο Δρομοκαΐτειο. Θα πάω τη Δευτέρα να καταθέσω ξανά ασφαλιστικά μέτρα και σκέφτομαι τι να κάνω σήμερα, αύριο αν κάτι συμβεί. Νομίζω ότι δεν έχω άλλο περιθώριο. Την τελευταία φορά ήρθε στη Γλυφάδα, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία, τη βρήκε στην πλατεία και τους είπε να της δέσουν τα χέρια γιατί δεν θα σταματήσει», πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

«Ανησυχώ για το παιδί μου και την ψυχική ηρεμία μου. Ζητάω βοήθεια. Πρέπει να γίνει κάτι κακό για να μας βοηθήσει η αστυνομία. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να μας κάνει κακό. Δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω να έχω φόβο στη ζωή μου», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Οι αναρτήσεις της Βάνας Μπάρμπα στο Facebook:

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι

 Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

 Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor, γιατί θα γινόμουν χειρότερος από τον Βαλάντη λόγω πείνας»

Keywords
Τυχαία Θέματα