Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση και το φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Είναι η αγάπη μου εδώ»

Έναν πολύ μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφάσισαν να αποκαλύψουν τη σχέση τους το φθινόπωρο και από τότε παραμένουν αχώριστοι!

Το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, καθώς εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή

σε γνωστό μαγαζί της συμπρωτεύουσας. Σχεδόν κάθε φορά, λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης τη συνοδεύει, κάθεται σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και φυσικά την καμαρώνει να τραγουδάει επί σκηνής!

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή της και του το δείχνει με κάθε τρόπο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού live η Δέσποινα Βανδή έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη, αφήνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού άφωνους.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το mynews.gr, όταν ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει το τραγούδι «Δεν υπάρχει γυρισμός», η Δέσποινα Βανδή πλησίασε τον Βασίλη Μπισμπίκη, έσκυψε και τραγούδησε το κομμάτι κοιτώντας τον στα μάτια.

Ο ηθοποιός της κράτησε το χέρι ενώ δεν έπαψε στιγμή να την κοιτάζει. Στο τέλος του τραγουδιού, το ζευγάρι έδωσε ένα φιλί στο στόμα, με την τραγουδίστρια να λέει στο μικρόφωνο: «Μου επιτρέπετε έτσι; Είναι η αγάπη μου εδώ».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, βάζοντας δύο κόκκινες καρδούλες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης:

Διαβάστε ακόμα:

 Στηβ Μιλάτος: Η απάντηση μετά την αθωωτική απόφαση – «Όταν σου κολλάνε μία ρετσινιά, μπορεί να καταστρέψει τη ζωή σου»

 Βίκυ Κάβουρα: «Είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Σοφία Μουτίδου, είχε γίνει σαματάς»

 Λένα Δροσάκη: Απαντά πρώτη φορά για το περιστατικό με την Ελπίδα Νίνου έξω από τη δικαστική αίθουσα

Keywords
Τυχαία Θέματα