Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Ο γιος τους έγινε 18! Οι ευχές και τα συγκινητικά λόγια

Ημέρα μεγάλης χαράς είναι η σημερινή για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αφού ο μοναχογιός τους, Χάρης, συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής. Το ζευγάρι είναι πολύ περήφανο για τον γιο του και θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από αναρτήσεις στα social media. Τα λόγια τους συγκινούν!

«Και ναι! Η μέρα έφτασε! 18άρισες γιε μου! Πολλά τα συναισθήματα! Δεν χρειάζεται να στα γράψω! Τα νιώθεις 18 χρόνια τώρα! Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία κι ευτυχία! Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες

εξετάσεις σου και να κάνεις όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα! Και να θυμάσαι: ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Όπως είμαστε μέχρι τώρα! Έτσι παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουμε πάντα νικητές! Σε λατρεύω γιε μου και είμαι πολύ περήφανος για σένα!», έγραφε ο Μάρκος Σεφερλής.

Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαβαλιά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την εποχή που ο Χάρης ήταν μωρό, σημείωσε: «Σ’ έναν άντρα ετών 18 !!!!! Σε ήξερα πριν σε γνωρίσω! Σε χάιδεψα πριν σ’ ακουμπήσω! Σ’ αγάπησα πριν σ’ αντικρίσω! Και τώρα που είσαι έτοιμος να “πετάξεις”, σου εύχομαι να ζήσεις τη ζωή που θα ονειρευτείς!  Να ξέρεις ότι πάντα θα σ’ ακολουθούν οι ευχές μου και η συμβουλή μου: “Μην τα παρατάς ποτέ!” Είσαι ό,τι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή μου! Είσαι η ζωή μου! Σ’ αγαπώ ατελείωτα!!!!!!! Η μαμά σου».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia)

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο πόδι

 Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

 Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor, γιατί θα γινόμουν χειρότερος από τον Βαλάντη λόγω πείνας»

Keywords
Τυχαία Θέματα