Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor, γιατί θα γινόμουν χειρότερος από τον Βαλάντη λόγω πείνας»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν θα πήγαινε στο Survivor.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν ήρθα στην Ελλάδα για να κάνει καριέρα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Μόλις ήρθα στην Ελλάδα

με σύγκριναν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Έλεγαν ότι τον μιμούμαι. Bullying; Εγώ κι αν έχω δεχτεί bullying. Τα φιλιά μου σε όλους αυτούς που τότε έλεγαν… Σας αγαπώ, να περνάτε όμορφα. Άλλο η σύγκριση κι άλλο τα κακόβουλα σχόλια. Ήταν τόσο έντονο αυτό, που είχα φτάσει σε σημείο να μην θέλω να δίνω συνεντεύξεις».

Όσον αφορά στο Survivor και το ενδεχόμενο να έφτιαχνε βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Κόλλησα με το Survivor. Φέτος, ξεκίνησα να το βλέπω αλλά πλέον δεν το βλέπω. Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι τόσο ευαίσθητη που μπορεί να πάει από το μηδέν στο χίλια. Είναι τόσο ευαίσθητη. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor και δεν θα μου κάνουν πιστεύω γιατί βλέπετε πως είμαι… Μου αρέσει το φαγητό, μου αρέσει η καλή ζωή γενικά, δεν μπορώ να ταλαιπωρούμαι. Φοβάμαι και μήπως βγω χειρότερος από τον Βαλάντη, μήπως δείξω χειρότερο χαρακτήρα από την πείνα. Εγώ τον δικαιολογώ τον Βαλάντη μέχρι ενός σημείου»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Πισπιρίγκου: Απαντά για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας – «Με ποιο δικαίωμα την πήραν;»

 Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση και το φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Είναι η αγάπη μου εδώ»

 Αναστασία Καίσαρη: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Keywords
Τυχαία Θέματα