Λάκης Λαζόπουλος: «Όταν πήγα από το 70% στο 9%, δεν σκέφτηκα ότι έγινα λιγότερο καλός»

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης ενώ αποκάλυψε ότι αν προβαλλόταν σήμερα το «Αλ Τσαντίρι news» θα μιλούσε για το #metoo.

Μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασης, ο Λάκης Λαζόπουλος

αποκάλυψε: «Δεν είχα κανένα άγχος για τα νούμερα ποτέ κι επειδή δεν είχα άγχος μπορεί να γινόντουσαν αυτά. Όταν έφυγα από το Mega κι ήμουν ο Mr 60-70% και πήγα και έκανα 9% και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στο 13%, δεν σκέφτηκα ότι τώρα έγινα λιγότερο καλός. Προσπάθησα να διορθώσω αυτό που γινόταν κι ήμουν σε ένα κανάλι, το οποίο δεν το έβλεπαν κι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο θεατής συνήθειες».

Σχετικά με το κίνημα #metoo κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο ίδιος σχολίασε: «Ό,τι λέγεται, πάντα παίζεται. Μπορείς να πεις τη θέση σου, μπορείς να πεις τη σχέση αλλά δεν μπορείς να μην παίξεις κάτι. Επίσης, όταν υπάρχει μια τέτοια ιστορία, κρύβει πάντα αλήθεια. Επειδή τα γεγονότα έχουν συμβεί παλιά, μπορεί στο μυαλό μας να μη θυμόμαστε λεπτομέρειες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά δεν έγιναν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζητούν λεφτά, δηλαδή γιατί να ξεσηκωθεί ένας ολόκληρος κλάδος;

Θα ερευνήσουν αυτό που υπάρχει κι αυτό που δεν είναι υπαρκτό θα φύγει για να μείνει το καθαρό. Παράλληλα ο δικός μας χώρος θα έχει καθαρίσει τελείως.Θέλω να δω ποιος άλλος χώρος θα καθαρίσει… Εγώ έχω ακούσει της παναγιάς τα μάτια για δημοσιογράφους, έχω ακούσεις για πολιτικούς που έβγαινα και άνοιγαν τα παντελόνια τους… Αυτά δεν ακούγονται καθόλου γιατί ποιος θα τα πει. Στο θέατρο τα είπαν γιατί οι πρωινές εκπομπές ασχολούνται με την τέχνη, οι ηθοποιοί μιλάνε πάντα ζητώντας να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος:

Διαβάστε ακόμα:

 Στηβ Μιλάτος για την άσεμνη χειρονομία: «Απάντησα σε αυτούς που ευχήθηκαν να πεθάνω»

 Δήμητρα Πισπιρίγκου: Απαντά για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας – «Με ποιο δικαίωμα την πήραν;»

 Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση και το φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Είναι η αγάπη μου εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα