Στηβ Μιλάτος για την άσεμνη χειρονομία: «Απάντησα σε αυτούς που ευχήθηκαν να πεθάνω»

Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την υπόθεση του βιασμού. Το 30χρονο μοντέλο κατηγορήθηκε από 21χρονη τουρίστρια για βιασμό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, με τον ίδιο να αφήνεται ελεύθερος μετά την απολογία του. Ο Στηβ Μιλάτος θέλησε μέσω της εκπομπής να αποκαταστήσει το όνομά του και περιέγραψε τι συνέβη με την 21χρονη.

«Το αποτέλεσμα βγήκε, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, απλά δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ο ιατροδικαστής

έδειξε την αλήθεια. Νιώθω προσβεβλημένος, γιατί όλοι έχουν γίνει δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον άνθρωπο. Δεν ξέρω τί σκέφτεται ο καθένας. Δεν μου είπε κάτι η κοπέλα όταν απομακρυνθήκαμε. Δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια, όπως φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση», δήλωσε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα, αν σου κολλήσουν ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει. Δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Η κοπέλα απάντησε στην ανακρίτρια ότι δεν την έσπρωξα, ότι δεν αρνήθηκε κι ότι δεν φώναξε. Στην Ρόδο, υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις και απλώς εμένα εκμεταλλεύτηκαν το όνομά μου και έγινε γνωστό. Υπάρχουν ασφάλειες και πράγματα που κερδίζουν απ΄τη χώρα τους. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά είναι ψέματα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τέλος, αναφερόμενος στην άσεμνη χειρονομία, που φαίνεται να κάνει σε ανάρτηση στο Instagram, ο Στηβ Μιλάτος είπε: «Απάντησα σε αυτούς που ευχήθηκαν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω, δεν ήταν κάτι άλλο».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος:

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Πισπιρίγκου: Απαντά για την κλοπή της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας – «Με ποιο δικαίωμα την πήραν;»

 Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση και το φιλί στο στόμα με τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Είναι η αγάπη μου εδώ»

 Αναστασία Καίσαρη: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Keywords
Τυχαία Θέματα