Nomads: Ο Mike μίλησε με τους γονείς του, ξέσπασε σε κλάματα και αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένος!

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη οι εισβολείς μπήκαν στο παιχνίδι και άφησαν άφωνους τους επίλεκτους, οι οποίοι δεν ήξεραν τα άτομα που θα αγωνίζονται εναντίον τους.

Έτσι μόλις αντίκρισαν τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τη Mαριάννα Καλλέργη, τη Ντάρια Τουρόβνικ, τη Ελισάβετ Δοβλιατίδου, τον Ορέστη Τσάνγκ και τον Στέλιο Χανταμπάκη, έμειναν στην κυριολεξία με το στόμα ανοιχτό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη NomadsAnt1 (@nomadsant1) στις 7 Νοέ, 2018 στις 5:13 πμ PST

Αμέσως, οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με τον πρώτο αγώνισμα της επικράτιας και τελικά οι επίλεκτοι κατάφεραν να κερδίσουν, στέλνοντας τους εισβολείς στη Σαβάνα.

Οι επίλεκτοι, μετά τη νίκη τους είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες τους στην Ελλάδα. Κάτι που τους έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους, αφού εδώ και ένα μήνα δεν είχαν επικοινωνήσει με τα οικεία τους πρόσωπα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NomadsAnt1 (@nomadsant1) στις 8 Νοέ, 2018 στις 12:43 μμ PST


Η επικοινωνία αυτή, στάθηκε αφορμή για τον Mike, να περιγράψει την δική του συγκινητική ιστορία ζωής. Ο νεαρός τραγουδιστής μόλις άκουσε τους γονείς του στο τηλέφωνο ξέσπασε σε κλάματα. Οι γονείς του, προσπάθησαν να τον εμψυχώσουν, ώστε να τα πάει περίφημα στο ριάλιτι. Μετά την συνομιλία τους, ο Mike αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένος.

«Οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τα πάντα μου. Είναι πραγματικά όλη μου η ζωή. Δεν μπορούσαν οι γονείς μου να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και με υιοθέτησαν. Οπότε εγώ χρωστάω τα πάντα σε αυτούς τους ανθρώπους. Μου έχουν προσφέρει τα πάντα. Είμαι πολύ γεμάτος. Έχω πάρει πολλή αγάπη στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά ο Mike.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: GNTM: Η φωτογραφία της Μέγκι Ndrio από καλλιστεία του 2013, που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα