GNTM: Η φωτογραφία της Μέγκι Ndrio από καλλιστεία του 2013, που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα!

Ο άτυπος τίτλος του «πιο πολυσυζητημένου τηλεοπτικού προγράμματος», για την φετινή τηλεοπτική περίοδο, ανήκει δικαιωματικά στο Greece’s Next Top Model, αφού από την πρώτην κιόλας μέρα προβολής τους κατάφερε να ξεχωρίσει και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός, προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν στα επίδοξα top models

τις γνώσεις που απέκτησαν μέσα από την λαμπρή πορεία στον χώρο. Φυσικά, ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 6 Νοέ, 2018 στις 12:35 μμ PST

Από την άλλη πλευρά, τα κορίτσια προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του απαιτητικού show. Ωστόσο, πολλές φορές η στοχοπροσήλωση τους διασπάται από τις κόντρες που δημιουργούνται, μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε τις παίκτριες να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Ένα κορίτσι με έντονη προσωπικότητα που «πρωταγωνιστεί» στις διαφωνίες είναι η Μέγκι Ντρίο. Το νεαρό μοντέλο δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί την τύχη της σε κάποιο διαγωνισμό, αφού το 2013 αναδείχθηκε «Μις Μακεδονία» σε τοπικά καλλιστεία.

Εντούτοις, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού η εικόνα του τότε είναι πολύ διαφορετική από την εικόνα του σήμερα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Βασιλόπουλος – Αναγνωστόπουλος: Ο τσακωμός, το κεφαλοκλείδωμα και οι βρισιές!

Keywords
Τυχαία Θέματα