Nomads: Τι συνέβη τελικά με την Δήμητρα Αλεξανδράκη; Αποχώρησε ή όχι;

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη δημιουργήθηκε η ομάδα των “επίλεκτων” μετά το τελευταίο αγώνισμα, αλλά και την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε τη θετική ψήφο του κόσμου για να βρίσκεται στην ομάδα των “επίλεκτων”, ωστόσο, έκανε την ανατροπή. Ανακοίνωσε στον Σάββα Πούμπουρα πως επιθυμία της είναι να αποχωρήσει από το ριάλιτι περιπέτειας και κλαίγοντας είπε πως ο λόγος είναι ο σύντροφος της. Όπως ανέφερε δεν αντέχει άλλο την απόσταση και για εκείνην η

σχέση της είναι πιο σημαντική.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου.», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σάββας Πούμπουρας της ζήτησε να καθίσει στη θέση της και να το σκεφτεί καλύτερα. Στην συνέχεια έγινε γνωστό ότι το μοντέλο βρίσκεται σε ξενοδοχείο, με άνθρωπο της παραγωγής της χωρίς κινητό τηλέφωνο και δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως αν η παίκτρια θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή θα συνεχίσει την πορεία της στο παιχνίδι. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι φήμες για την «παράνομη» σχέση του συντρόφου της, δίνουν και παίρνουν.

Στο αποψινό (8/11) επεισόδιο του ριάλιτι, μετά την είσοδο των “εισβολέων” ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη Δήμητρα λέγοντας: «Να σας ενημερώσω ότι η Δήμητρα είναι αδιάθετη και δεν θα τα καταφέρει να σας βοηθήσει. Θα δούμε πως θα είναι στη συνέχεια. Μάλλον από αύριο θα καταφέρει να είναι στην ομάδα σας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Είναι γεγονός! Οι εισβολείς μπήκαν στο Nomads – Πως του υποδέχθηκαν οι επίλεκτοι;

Keywords
Τυχαία Θέματα