Το ωραιότερο smoky eye look μπορείτε να το δημιουργήσετε σε λίγα λεπτά (βίντεο)

Για την Pat McGrath έχουμε μιλήσει πολλές φορές από εδώ. Είναι η αγαπημένη μας και η make up artist που δημιουργεί τις τάσεις κάθε σεζόν στους μεγαλύτερους Οίκους. Βρίσκεται πάντα backstage με τα πινέλα και τα χρώματα της και κάνει μαγικά. Επίσης μέσα από την ΜcGrath μαθαίνουμε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ αλλά και πως πρέπει να απλώσουμε σωστά τα προϊόντα ώστε να δείχνουν τέλεια.

Η ίδια δημιούργησε μια συγκλονιστική make up collection με τις αγαπημένες της υφές και αποχρώσεις την οποία δυστυχώς αν θέλουμε να αποκτήσουμε πρέπει να ταξιδέψουμε ή να την βρούμε στο διαδίκτυο.

Ο προσωπικός

της λογαριασμός στo instagram μετρά σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ακόλουθους και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού τόσο οι φωτογραφίες με τα make up looks που δημιουργεί όσο και τα videos είναι όνειρο. Η McGrath αγαπά τα έντονα μάτια και το αποδεικνύει συχνά ανεβάζοντας βίντεο με smoky eye που μας πείθουν ότι μπορούμε να το κάνουμε και μόνες στο σπίτι.

Για του λόγου το αληθές δείτε αυτό που ακολουθεί:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal) στις 31 Οκτ, 2018 στις 1:46 μμ PDT

Στο συγκεκριμένο απλώνει τη μαύρη σκιά με το δάχτυλο και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα fluffy πινέλο σβήνει το χρώμα ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα αλλά και να δημιουργήσει το σχήμα wing στις γωνίες του ματιού. Εφαρμόζει την ίδια σκούρα σκιά στο κάτω βλέφαρο ξεκινώντας από το μέσο προς την εξωτερική γωνία χωρίς όμως να ακουμπά στη ρίζα του και μετά κάνει περίγραμμα (πάντα με τη σκιά) από το μέσο προς την εσωτερική. Στη συνέχεια δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα απλώνοντας και πάλι με το δάχτυλο στο πάνω βλέφαρο μια έντονη μπλε με glitter σκιά. Αφού ολοκληρώσει χρησιμοποιεί μαύρο eyeliner και μια μικρή ποσότητα χρυσής σκιάς ακριβώς στην κόχη της εσωτερικής γωνίας του ματιού. Ολοκληρώνει το look με μαύρη μάσκαρα.

Διαβάστε ακόμη:

Το συστατικό που θα προσθέσεις στο lip balm και θα κάνει τα χείλη σου υπέροχα!

Η Ariana Grande ακολουθεί το hair look της JLo

Keywords
Τυχαία Θέματα