Η Sarah Jessica Parker μας δείχνει πώς να υιοθετήσουμε την τάση των metallics

H Sarah Jessica Parker είναι ένα φαινόμενο στον χώρο της μόδας και μια γυναίκα που κατάφερε μέσα από ένα tv show (το Sex & the City) να γίνει fashion icon. Σήμερα, 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, η ηθοποιός εξακολουθεί να μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και το ίδιο συνέβη και στην

πιο πρόσφατη εμφάνισή της στην τηλεόραση που επέλεξε να στηρίξει τo metallics trend που τόσο δημοφιλές είναι αυτή τη σεζόν.

The Look
Η Sarah Jessica Parker πήγε στο show του Stephen Colbert, Τhe Late Show of Stephen Colbert, και επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο φόρεμα της σχεδιάστριας Emilia Wickstead, μια σχεδιάστρια που αγαπάει ιδιαίτερα και η Meghan Markle. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με παλτό Ulla Johnson και τα αγαπημένα της αστραφτερά γοβάκια! Το φόρεμα της Sarah Jessica ήταν φτιαγμένο με ροζ μεταλλιζέ ύφασμα και η ηθοποιός το συνδύασε με ασημί peep toe γοβάκια. Η ίδια φόρεσε διχτυωτό καλσόν παρόλο που φορούσε peep toe παπούτσια, αποδεικνύοντάς μας πως ακόμα και αυτός ο συνδυασμός επιτρέπεται πλέον στη μόδα.

Η Sarah συνδύασε το ροζ μεταλλιζέ φόρεμά της με μπορντό-ροζ παλτό σε oversize γραμμή και πρόσθεσε στο look της διακριτικά κοσμήματα για λίγη έξτρα λάμψη.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού από την υπέροχη εμφάνισή της.

Tip! Tα oversized παλτό είναι φέτος τα πιο δημοφιλή της σεζόν και θα τα δεις να κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια και χρώματα. Οι πιο hot αποχρώσεις είναι το μπεζ, το κερού, το ροζ, το φούξια, το κόκκινο αλλά και οι σταθερές αξίες σε χρώματα όπως μαύρο, καφέ, μπλε!

Διαβάστε ακόμα: Meghan & Kate: Τι φόρεσαν οι Δούκισσες στις τελευταίες εμφανίσεις τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα