Τη δόξα της Πάνια ζήλεψε η Λόρενς

ΚΟΣΜΟΣΤη δόξα της Πάνια ζήλεψε η ΛόρενςΠέμπτη, Νοέμβριος 1, 2018 - 18:29

❱❱ Η οσκαρική ηθοποιός κάνει break από τις ταινίες για να λανσάρει το δικό της reality γνωριμιών

Στροφή στην καριέρα της πραγματοποιεί η βραβευμένη με Οσκαρ Τζένιφερ Λόρενς, αναλαμβάνοντας καθήκοντα «τηλεοπτικής προξενήτρας»! Η 28χρονη πρωταγωνίστρια απέκτησε τη δική της εταιρία παραγωγής προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της να λανσάρει το δικό της reality dating show.

Σε συνεργασία με τον Τζάστιν Πόλσκι ίδρυσε την εταιρία Excellent Cadaver και υπέγραψε ήδη συμβόλαιο

με τα στούντιο παραγωγής Makeready. Η Λόρενς, η οποία είναι μεγάλη φαν των ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» και «Real Housewives», είχε παραδεχτεί κατά το παρελθόν ότι ήθελε να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία «reality TV» για να γίνει δισεκατομμυριούχος.

«Δουλεύω πάνω στην ιδέα του να γίνω δισεκατομμυριούχος και θα ήθελα να δημιουργήσω το δικό μου κανάλι. Εχω μια εξαιρετική ιδέα για ένα ριάλιτι που θα λέγεται “Break-Up Island” (Το νησί του χωρισμού). Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες, όμως οι παίκτες θα είναι μεταξύ 20 και 50 ετών.

Ο ατζέντης μου γελούσε, όταν του το είπα, όμως εγώ έχω πάθει εμμονή μ' αυτό» είχε δηλώσει στο «Vanity Fair» τον Φεβρουάριο η Λόρενς, η οποία, όπως φαίνεται, προχώρησε γοργά στην υλοποίηση της ιδέας της, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Ηδη η οσκαρική ηθοποιός έχει ανακοινώσει αποχή ενός έτους από την υποκριτική, ενώ, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, έχει την αμέριστη στήριξη του νέου συντρόφου της, του Κουκ Μαρόνεϊ, με τον οποίο βγαίνει από τον Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνια, Λόρενς,pania, lorens