Είστε έτοιμες να αγοράσετε νέο άρωμα; Ρίξτε πρώτα μια ματιά εδώ!

Χειμώνας έρχεται και ένα νέο άρωμα επιβάλλεται. Άλλωστε ο καιρός αλλάζει και τα αέρινα και πολύ λουλουδάτα δεν ταιριάζουν πλέον στην εποχή. Πρέπει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα εσείς δεν έχετε παρά να περάσετε από ένα beauty store και να τα μυρίσετε.

Chloe Nomade:Ιδανική εσάνς για όσες γυναίκες αγαπούν

την περιπέτεια και τα εξωτικά αρώματα. Με δαμάσκηνο Mirabelle που αγκαλιάζει την φρέζια και το γιασεμί τα βρύα δρυός.

Jean Paul Gaultier, Scandal By Night:Σκανδαλώδες και έντονο όπως και ο δημιουργός του αφήνει τη δροσερή αίσθηση των εσπεριδοειδών (μανταρίνι και πορτοκάλι) που ταιριάζουν απόλυτα με το γιασεμί, την καραμέλα, τη γαρδένια και τη γλυκόριζα.

Lancome, La Nuit Tresor a La Folie:Μια εσάνς που θυμίζει την Γαλλική νύχτα με το ροζ πιπέρι και το περγαμόντο να επικρατούν και το τριαντάφυλλο Δαμασκού, το γιασεμί, τη βιολέτα και το πατσουλί να δημιουργούν ένα απίθανο τελείωμα .

Dior Joy:Το περγαμόντο συναντά το Γαλλικό ρόδο, το γιασεμί ενώνεται με το ροδάκινο και το πατσουλί με τον κέδρο σε ένα άρωμα που αποπνέει αυθορμητισμό και μια μοναδική ζωντανή, δροσερή αίσθηση.

Burberry Her: Αφιερωμένο στην σύγχρονη, υπερ-δραστήρια γυναίκα που λατρεύει τη έντονη ζωή και τα ταξίδια. Οι νότες προέρχονται από διαφορετικά σημεία του κόσμου με πρωταγωνιστή φράουλα και το βατόμουρο που ενώνονται αριστουργηματικά με τη βιολέτα και το κασμίρ.

Givenchy L’ Interdit:Δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’50 και 60 χρόνια μετά επανέρχεται για να θυμίσει ότι μια όμορφη εσάνς είναι αιώνια. Στο κλασικό του μπουκάλι σφραγίζονται το περγαμόντο με το αχλάδι και το πετροκέρασο με τα άνθη πορτοκαλιάς και την καραμέλα.

Gucci Bloom Acqua Di Fiori:Γοητευτικό και «ανθισμένο» το νέο άρωμα του Οίκου σας ταξιδεύει στον Ιταλικό Νότο με τα αγιόκλημα να ευωδιάζει και να συνδυάζεται υπέροχα με το γιασεμί, το μόχο και το σανταλόξυλο.

Kenzo World Intense:Μέσα στο αριστουργηματικό του μπουκάλι σε σχήμα ματιού κλείνεται όλη η φιλοσοφία του Οίκου που μεταφράζεται αρωματικά σε μια ένωση από δαμάσκηνα, παιώνια, γιασεμί και βανίλια.

Guerlain, Mon Guerlain:Ο Γαλλικός Οίκος ακολουθεί την οδό της κομψότητας και στη συγκεκριμένη εσάνς που αποτελείται από σπάνια συστατικά όπως λεβάντα Carla από την Προβηγκία, γιασεμί Sambac από την Ινδία και βανίλια Tahitensis από την Παπούα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα nude βερνίκια νυχιών είναι πάντα επίκαιρα

Η λάμψη αποχωρεί, η ματ επιδερμίδα έρχεται

Keywords
Τυχαία Θέματα