Το ματ μακιγιάζ ματιών αποθεώνει το βλέμμα

Το ματ όσο αφορά το μακιγιάζ εστιάζεται στα χείλη και μάλιστα τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει μια μορφή εμμονής. Φέτος όμως η συλλογή μακιγιάζ της Chanel αποθεώνει το ματ στα μάτια. Η Lucia Pica, make up artist και καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου επικεντρώνεται στο ωραιότερο σημείο του προσώπου και προσπαθεί με τα χρώματα και τις υφές να χαρίσει στο βλέμμα μια αίσθηση εσωτερική γαλήνης και απόλυτης γοητείας.

Το

φθινοπωρινό μακιγιάζ της Chanel ονομάζεται Apotheosis, Le Mat de Chanel και αποθεώνει την ίδια τη γυναίκα και ότι κρύβει η υπόσταση της. Η Pica εξηγεί ότι όταν δημιούργησε τη συγκεκριμένη ματ συλλογή είχε στο μυαλό της την γυναίκα που επιλέγει να απλώσει το συγκεκριμένο βελούδινο φινίρισμα στα μάτια.

Γνώριζε ότι πρόκειται για μια σοφιστικέ, κομψή και τολμηρή προσωπικότητα. Άλλωστε ο χειμώνας είναι κοντά και η επιδερμίδα “ησυχάζει” από τις λάμψεις και την ένταση του καλοκαιριού και η ματ υφή κάνει κάθε γυναίκα να ψάξει βαθιά στην ψυχή της ώστε να ανακαλύψει τα συναισθήματα της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 18 Αύγ, 2018 στις 11:49 πμ PDT

Στα μάτια η Pica δημιούργησε μοβ, καφέ και δυνατές μπλε αποχρώσεις που κρύβονται μέσα στην εμβληματική τετραπλή παλέτα σκιών Les 4 Ombres και χαρίζουν μια άκρως θηλυκή και επιβλητική όψη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 19 Αύγ, 2018 στις 11:53 πμ PDT

Για τις γυναίκες που αναζητούν το διακριτικό τελείωμα στα μάτια η Pica προτείνει τα μολύβια ματιών Stylo Ombre et Contour σε μπεζ, μαύρη και γκρι-μπλε απόχρωση με κρεμώδη υφή που αγγίζουν το βλέφαρο σαν βελούδο και δημιουργούν το απόλυτο eye look χωρίς μεγάλη ένταση αλλά με μια γοητευτική πινελιά που μαγνητίζει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 3 Σεπ, 2018 στις 6:05 πμ PDT

Τα ζυγωματικά αποκτούν μια φυσική λάμψη δημιουργώντας μια chic αντίθεση με το ματ στα μάτια. Η Pica θεωρεί απαραίτητη τη συγκεκριμένη εναλλαγή υποστηρίζοντας ότι όταν το ματ στα μάτια και τα χείλη συνδυάζεται με μια φυσική λάμψη στα ζυγωματικά δημιουργείται μια απίθανη αίσθηση βάθους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 14 Αύγ, 2018 στις 8:58 πμ PDT

Αποθεώστε το μακιγιάζ η φετινή σεζόν και αποκτήστε το πιο σοφιστικές look που είχατε ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

Η λάμψη αποχωρεί, η ματ επιδερμίδα έρχεται

Τα nude βερνίκια νυχιών είναι πάντα επίκαιρα

Keywords
Τυχαία Θέματα