Το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο pedi για όσες επιμένουν να φορούν πέδιλα

Σας είδα! Δεν φορούσατε καλσόν και γόβες. Αλλά πέδιλα με ψηλό τακούνι και σας ζήλεψα η αλήθεια είναι αλλά δεν τολμώ. Τα συγχαρητήρια μου για τις αντοχές σας. Και για τις υπέροχες επιλογές στα πέδιλα. Πραγματικά εμπνευσμένα. Με λεπτά λουράκια, με κρύσταλλα, με φτερά. Υπέροχες εμφανίσεις.

Δυστυχώς όμως πρέπει να αναφέρω και τo άλλο που είδα. Κάποιες από εσάς επιλέξατε το πέδιλο χωρίς τέλειο pedicure. Λάθος. Μέγα λάθος. Αν έχετε αποφασίσει κάτι τέτοιο πρέπει στο ραντεβού σας για mani να προνοήσετε. Ή αν δεν προλαβαίνετε μπορείτε να το κάνετε και μόνες στο σπίτι. Αρκεί να λιμάρετε τα νύχια

και να τα βάψετε με ένα ένα ωραίο σκούρο, κατά προτίμηση, χρώμα.

Όχι κοραλί και φλούο, μην το παρακάνετε. Άλλωστε το πιθανότερο είναι να φορέσετε ωραιότατα μαύρα πέδιλα. Οπότε ο ωραιότερος συνδυασμός είναι με ένα μπλε ή κόκκινο σκούρο. Εκτός αν θέλετε να κάνετε την ανατροπή. Την έκπληξη. Και ζητήσετε από την μανικιουρίστ να δημιουργήσει ένα Χριστουγεννιάτικο σχέδιο. Ναι σαν εκείνα που σας δείχνουμε εδώ και εβδομάδες για το mani. Με τις μπάλες χιονιού, το glitter, τα μικρά, διακριτικά κρύσταλλα. Αλλά και με χιονάνθρωπους και πιγκουίνους.

Φυσικά μπορείτε να το υιοθετήσετε ακόμη κι αν δεν φορέσετε πέδιλα αλλά απλά επειδή είναι Χριστούγεννα. Για να το χαρείτε εσείς μόνο. Για το χαριτωμένο της υπόθεσης. Για να το χαζεύετε στο σπίτι εκεί δίπλα από το τζάκι.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα εσείς δεν έχετε παρά να το δείξετε στη nail artist.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebekah Steen (@goldfish_kiss) στις 19 Δεκ, 2018 στις 7:34 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 03-90553397 / 0166046126 (@payot_sripetaling) στις 12 Δεκ, 2017 στις 1:34 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Briannas Pretty Feet (@briannasprettyfeet) στις 23 Δεκ, 2018 στις 7:09 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Briannas Pretty Feet (@briannasprettyfeet) στις 23 Δεκ, 2018 στις 7:09 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marsha bailey (@marsharbailey) στις 30 Νοέ, 2018 στις 3:17 μμ PST

Υ.Γ.: Και μην ξεχνάτε ότι περιποιούμαστε τα πόδια μας χειμώνα-καλοκαίρι. Και ειδικά το χειμώνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και επειδή είναι κλεισμένα μόνιμα σε κλειστά παπούτσια, με κάλτσες και καλσόν που τα κάνουν να ασφυκτιούν. Αυτό σημαίνει ότι επίσης ταλαιπωρούνται. Πρέπει να ενυδατώνονται σωστά τόσο οι πατούσες όσο και οι φτέρνες που είναι ένα από τα σκληρά σημεία του σώματος και θέλουν ιδιαίτερη και συχνή φροντίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα ήταν Elizabeth Taylor, η Marilyn και άλλες stars του παλιού Hollywood αν έκαναν πλαστικές

Όλα όσα πρέπει να υπάρχουν στο βραδινό σας clutch

Keywords
Τυχαία Θέματα