H Hailee Steinfeld μας δείχνει την μεταλλιζέ απόχρωση που θα κυριαρχήσει και το 2019

H Hailee Steinfeld έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη. Η πανέμορφη νεαρή star πήγε στο show Today όπου μίλησε για τη νέα της ταινία, Bumblebee, την τελευταία ταινία Transformers,

που βγαίνει στα σινεμά στις 21 Δεκεμβρίου (στην Ελλάδα θα βγει αργότερα).

Η ίδια έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέγοντας μεταξωτό top και παντελόνι τα οποία συνδύασε με ασημί μποτάκια Christian Louboutin αξίας 1095 δολαρίων και puffer coat σε ασημί χρώμα Nicole Benisti. To παλτό της Hailee είχε κόκκινη επένδυση που έδινε περισσότερο χρώμα στο look της.

H όμορφη ηθοποιός ολοκλήρωσε το look της με αξεσουάρ που ταίριαζαν τέλεια με το μεταλλιζέ jacket της. Συγκεκριμένα κράτησε ένα ασημί τσαντάκι Mark Cross, ενώ τα μποτάκια της ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Το ασημί είναι ένα χρώμα που έχει αρχίσει να φοριέται πολύ αυτό τον χειμώνα και θα συνεχίσει να είναι η top μεταλλιζέ απόχρωση και το 2019! Μπορείς αν το επιλέξεις είτε για φορέματα και ρούχα που θα φορέσεις και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, είτε για casual κομμάτια που θα ευχαριστηθείς να φοράς στην καθημερινότητά σου, είτε ακόμα και για statement jackets, σαν αυτό που φόρεσε η Hailee. Όσον αφορά τα μποτάκια σου, αν θες να αγοράσεις ένα πιο βραδινό ζευγάρι, τότε το ασημί είναι ένα χρώμα που θα πρέπει να βάλεις στη λίστα σου!

Διαβάστε ακόμα: 6 outfits που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα