Δείτε πως θα ήταν Elizabeth Taylor, η Marilyn και άλλες stars του παλιού Hollywood αν έκαναν πλαστικές

Οι Kardashian έχουν καταστρέψει κόσμο. Και το λέω παίρνοντας την ευθύνη. Τα φουσκωμένα χείλη τους, τα έντονα, ψεύτικα ζυγωματικά, η βλεαφαροπλαστικές και οι αυξητικές στήθους αλλά και άλλων σημείων του σώματος που προβάλλουν τόσο έντονα, έχουν κάνει χιλιάδες γυναίκες να πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη εικόνα είναι ωραία και γοητευτική. Όσο κι αν φωνάζουμε εμείς οι υπόλοιπες δεν πτοούνται εκείνες. Όσο περνάει ο καιρός μάλιστα γίνονται ακόμα περισσότερες εκείνες που ακολουθούν το παράδειγμα τους.

Bloggers, Influencers, celebrities

και απλές, καθημερινές γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό αλλά και την διαδικασία να αλλοιώσουν χείλη, ζυγωματικά, μάτια, μέτωπο, περιφέρεια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο προκειμένου να μοιάσουν όσο περισσότερο γίνεται στα πρότυπα τους.

Εκατομμύρια τα θετικά σχόλια κάθε φορά που μία από τις αδερφές της γνωστής οικογένειας ανεβάζει post με κάποια αλλαγή σε πρόσωπο και σώμα. Δεν ξεχνάμε τι έγινε όταν η Kylie Jenner αποφάσισε να αφαιρέσει το κολλαγόνο από τα χείλη της το οποίο, απ’ ότι φαίνεται λίγο καιρό, μετά πρόσθεσε και πάλι.

Με αφορμή όλη αυτή τη φρενίτιδα που επικρατεί στο Instagram ο καλλιτέχνης Mat Maitland αποφάσισε να δημιουργήσει πορτραίτα διάσημων ηθοποιών του παλιού Hollywood όπως η Marilyn Monroe με αλλοιωμένα από τις επεμβάσεις χαρακτηριστικά.

Πώς θα ήταν δηλαδή η Marilyn, η Elizabeth Taylor και η Audrey Hepburn αν ζούσαν τώρα και έκαναν την αντίστοιχη καριέρα και φυσικά είχαν λογαριασμό στο Instagram όπου και θα ανέβαζαν φωτογραφίες τους κάθε φορά που θα παραγέμιζαν τα χείλη τους με κολλαγόνο, θα έκαναν botox, θα αλλοίωναν τα ζυγωματικά τους με μεγάλες δόσεις υλαουρονικού και ότι άλλο κάνουν πλέον οι σύγχρονες stars και μη.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και λιγάκι φοβιστικό αφού δεν θυμίζουν σε τίποτα τις κλασικές και πανέμορφες φιγούρες που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα μάθουμε αν θα έπαιφταν στο λάθος και τον πειρασμό. Κάποια από αυτές ίσως και να ήταν κολλητή φίλη με την KKW ποιος ξέρει;

Marilyn Monroe

Audrey Hepburn

Grace Kelly

Elizabeth Taylor

Διαβάστε ακόμη:

H Lady Gaga άλλαξε και πάλι το χρώμα των μαλλιών της

Τα hair looks που επανέρχονται καi θυμίζουν τα Christmas Parties των 80’s

Keywords
Τυχαία Θέματα