Δημήτρης Αργυρόπουλος -Μαρία Μπακοδήμου: Περνούν μαζί τις γιορτές και μας δείχνουν τους γιους τους -Οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκαν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, μάλιστα στο ρόλο του κριτή και οι δύο, σε διαφορετικά shows ωστόσο ο καθένας, ενώ τώρα η όμορφη παρουσιάστρια ετοιμάζεται για το νέο κύκλο επεισοδίων του Power of love.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δε συνδέονται μόνο συναδελφικά φυσικά, αφού είναι και πρώην σύζυγοι, ενώ μάλιστα και η μία πλευρά και η άλλη, μιλούν ανοιχτά για το τέλος του γάμου τους

και τις σημερινές τους σχέσεις, οι οποίες είναι άριστες.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο γιούς, το Νικήτα και τον Άρη, στους οποίους τρέφουν μεγάλη αδυναμία και όπως είναι φυσικό δε χάνουν ευκαιρία να περνούν χαρούμενες, οικογενειακές στιγμές όλοι μαζί.

Με αφορμή τα Χριστούγεννα λοιπόν δείπνησαν όλοι μαζί και έβγαλαν φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκαν με τους followers τους. «Happy family Christmas night» ήταν το σχόλιο που έγραψε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ το post:

Διαβάστε ακόμα:

Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζει τον αγαπημένο της στη Νέα Υόρκη και τον τρολάρει!

Keywords
Τυχαία Θέματα