Η Chiara Ferragni μας δείχνει τι φοράει τις μέρες που έχει πολύ κρύο

Η Chiara Ferragni ξέρει πώς να τραβάει το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων και ακολούθων και αυτές τις μέρες μοιράζεται μαζί μας πώς περνάει στις χειμερινές της διακοπές. Και όσο η ίδια κάνει σκι και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της, εμείς χαζεύουμε το στιλ της που είναι όπως πάντα εντυπωσιακό.

#1. Η Fendi φόρμα της Chiara είναι απλά υπέροχη. Φέτος τον χειμώνα οι φόρμες φοριούνται σαν σετ και τα logos ξαναγίνονται μόδα.

#2. H γνωστή

blogger δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της μίνι, αλλά κρατιέται ζεστή με γούνες και ζεστά πανωφόρια. Το ροζ γουνάκι της είναι ό,τι πρέπει για αυτές τις κρύες μέρες και δίνει χρώμα στην εμφάνισή της. Άλλωστε οι γούνες (πάντα ψεύτικες!) παραμένουν στη μόδα και το 2019.

#3. Η Chiara έχει πολλές γούνες σε διάφορες αποχρώσεις και εδώ τη βλέπουμε να φοράει μια ζεστή μοβ γούνα. Αν θες και εσύ να επιλέξεις μια γούνα για τον χειμώνα τότε οι παστέλ αποχρώσεις είναι φέτος μεγάλη τάση.

#4. Τα λεπτά μαύρα καλσόν επανέρχονται στη μόδα από τα 90’s και σε αυτά προσθέτουμε, άμα θέλουμε, και μερικά prints. H Chiara επέλεξε animal print καλσόν και το συνδύασε με μαύρο αστραφτερό φόρεμα.

#5. Το λευκό και οι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις, όπως μπεζ, ζαχαρί, εκρού, είναι χρώματα που ταιριάζουν πολύ στο χειμερινό σκηνικό!

#6. Δεν υπάρχει ρούχο που να σε παραπέμπει πιο πολύ στον χειμώνα από ένα ωραίο πουλοβεράκι με αντίστοιχο χειμερινό logo.

#7. Tα neon jackets των Ferragnez κλέβουν τις εντυπώσεις και μας πείθουν (σχεδόν) να υιοθετήσουμε και εμείς ένα για τις καθημερινές χειμερινές εμφανίσεις μας.

Διαβάστε ακόμα: 6 outfits που μπορείς να φορέσεις στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα