Το mani της Μαίρης Συνατσάκη είναι winter mood και υπέροχο

Οι Ελληνίδες celebs δεν μας απασχολούν συχνά με το μανικιούρ τους. Εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που είναι υπερβολικό ή glam. Chic, trend ή ιδιαίτερο (με την καλή έννοια) δεν έχουμε εντοπίσει.

Πάντα όμως έρχεται εκείνη η πρώτη φορά που μία τους θα ανεβάσει post στο Instagram και θα θέλουμε να τρέξουμε στην μανικιουρίστ ακόμα κι αν ήμασταν μαζί της το προηγούμενο απόγευμα. Αυτό συνέβη με το νέο mani look της Μαίρης Συνατσάκη. Είναι ότι πιο τρυφερό και γλυκό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Και επίσης

ότι καταλληλότερο για το χειμώνα.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μπει ήδη σε χειμωνιάτικο mood αν και ο καιρός ακόμα είναι μάλλον φθινοπωρινός. Έρχονται Χριστούγεννα όμως οπότε την δικαιολογούμε. Τα πουλόβερ και τα σκουφιά τα έχει ήδη υιοθετήσει και το μανικιούρ της ακολουθεί την συγκεκριμένη φιλοσοφία αφού είναι το λεγόμενο “sweater nails look” το οποίο θυμίζει την πλέξη των πουλόβερ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις 27 Νοέ, 2018 στις 4:23 πμ PST

Η nail artists το δημιούργησε χρησιμοποιώντας ένα γλυκό σαν ζαχαρωτό ροζ χρώμα και η αλήθεια είναι πως δείχνει υπέροχο.

Φυσικά είναι ότι καλύτερο ακόμα και για τις γιορτινές μέρες ειδικά αν έχετε σχεδιάσει εκδρομή στα χιόνια. Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας απόχρωση αν και ταιριάζει περισσότερο στις παστέλ αφού “γράφει” καλύτερα το σχέδιο. Επίσης είναι ομορφότερο όταν γίνεται με ματ βερνίκι ή top coat όπως ακριβώς και της Μαίρης.

Είναι μάλλον η ώρα για #cozywintermood όπως χαρακτηριστικά σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ξεκίνησε από το μανικιούρ σας.

Αποφασίστε λοιπόν την αγαπημένη παστέλ απόχρωση, ενημερώστε τη μανικιουρίστ σας ώστε να είναι έτοιμη και στο επόμενο ραντεβού σας δεν έχετε να σκεφτείτε τίποτα. Θα φορέσετε το πουλόβερ και το τζιν σας θα βάλετε ένα χαριτωμένο σκουφί και θα αποκτήσετε ένα υπέροχο look.

Και φυσικά περιμένω posts στο instagram για να θαυμάσω το ταλέντο της nail artist και να επιλέξω ποιο θα είναι το επόμενο mani και για μένα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τους 5 απίθανους beauty τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κλασική φουρκέτα (video)

Τα φετινά Χριστούγεννα επιβάλλεται να αντιγράψτε τα make up looks των catwalks

Keywords
Τυχαία Θέματα