Τα 3 καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ σύμφωνα με τους top make up artists

Η ερώτηση είναι πάντα μία: Πότε θεωρείται ένα προϊόν ντεμακιγιάζ κορυφαίο; Και οι διασημότεροι make up artists απαντούν: Όταν αφαιρεί με ιδιαίτερη ευκολία ακόμα και τις πιο δυνατές υφές ή αδιάβροχες φόρμουλες χωρίς να χρειαστεί τρίψιμο που ταλαιπωρεί ή ερεθίζει την επιδερμίδα. Επίσης όταν περιέχει ενυδατικούς παράγοντες που την φροντίζουν χαρίζοντας παράλληλα απαλότητα.

Ειδικά τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τα μάτια πρέπει να έχουν απαλή σύνθεση που είναι ιδανική για την τόσο ευαίσθητη περιοχή.

Οι top make up artists που δημιουργούν

τις τάσεις και περνούν ατελείωτες ώρες στα παρασκήνια των shows απλώνοντας προϊόντα μακιγιάζ επαγγελματικά και “βαριά” γνωρίζουν όσο κανείς άλλος ποιο είναι το προϊόν που θα… καταστρέψει το δημιούργημα τους. Συμβουλεύουν πάντα τα μοντέλα (που ταλαιπωρούν την επιδερμίδα τους πολύ συχνά ειδικά την περίοδο των catwalks αλλά και στις φωτογραφήσεις) ώστε να παραμένει το δέρμα τους άψογο και φρέσκο.

Μας παρουσιάζουν λοιπόν τα 3 καλύτερα προϊόντα και εμείς δεν έχουμε παρά να τα δοκιμάσουμε αν και τους έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη.

Bioderma Sensibio H2O: Δεν είχαμε αμφιβολία. Το αγαπημένο νερό ντεμακιγιάζ των διασημοτήτων. Και των make up artists. Κατάλληλο τόσο για ευαίσθητες όσο και για λιπαρές επιδερμίδες. Είναι σαν να ρίχνετε δροσερό νερό στο πρόσωπο σας. Είναι κατάλληλο και για τα μάτια. Και μάλιστα υπάρχει ένα μικρό τρικ: Ρϊχνετε σε βαμβάκι μικρή ποσότητα. Το ακουμπάτε για μερικά δευτερόλεπτα στα μάτια χωρίς να τρίψετε και τα υπολείμματα από μάσκαρα ή σκιές εξαφανίζονται.

Lancôme Bi-Facil Non Oily Instant Cleanser Sensitive Eyes: Οι έντονες μεταλλικές ή glitter σκιές δείχνουν υπέροχες το βράδυ και τραγικές το επόμενο πρωί. Το γνωρίζετε και το έχετε ζήσει. Το συγκεκριμένο προϊόν χάρη στη βάση από λάδι που περιέχει απομακρύνει ρύπους και υπολείμματα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Make Up Forever Sens’Eyes: Τα προϊόντα σε μορφή τζελ είναι κατάλληλα για να αφαιρούν το eyeliner και παράλληλα. Είναι το αγαπημένο της προσωπικής make up artist της Rita Ora η οποία έχει ιδιαίτερα ευαίσθητα μάτια.

Διαβάστε ακόμη:

Άλλο ένα beauty μυστικό της Meghan Markle που πρέπει να υιοθετήσετε

Δείτε τους 5 απίθανους beauty τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κλασική φουρκέτα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα