Μαχαιρίτσας: «Φοβόμουν πολύ την πρώτη σχέση της κόρης μου, ευτυχώς έπεσε σε καλό παιδί, τον ευχαριστώ δημόσια»

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Πρω1νό και στο δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη συνεργασία τους, για την επαγγελματική τους ζωή αλλα και τις οικογένειες τους.

«Το ερωτηματικό της παράστασης είναι τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά και απαντάται κάθε βράδυ. Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις να εμφανιστώ σε μεγάλες πίστες, αλλά είπα όχι γιατί δε μου πάει και δε θα είμαι καλός. Λέμε για τον Στράτο Διονυσίου ότι είναι μορφή πια, αλλά όταν τραγουδούσε τότε οι κουλτουριάρηδες τον έλεγαν σκυλά»,

είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πορτοκάλογλου και πρόσθεσε: «Η κόρη μου παντρεύτηκε και ο γιος μου θα κλείσει τα 20. Εγώ φοβόμουν την πρώτη φορά που θα περάσουν τα παιδιά μου μόνα τους το δρόμο»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε για την επαγγελματική του πορεία ενώ αναφέρθηκε στις μεγάλες πίστες: «Το μέλλον και το παρόν όλων το βλέπω πολύ σκοτεινό και ζοφερό. Ανοίγω την τηλεόραση, παγώνω και την κλείνω. Και εμείς δουλεύουμε για τα χρήματα, επιτυχία θέλουμε, αλλά μέχρι που είσαι διατεθειμένος να φτάσεις. Αν βγούμε στη σκηνή με 10 ωραία μωρά με ζαρτιέρες ή αν βγούμε εμείς γδυτοί και μαστιγωνόμαστε θα γίνει νταραβέρι, αλλά πρέπει να το κάνουμε; Αν μπω σε μια μεγάλη πίστα δε θα περάσω καλά και αυτοί που θα με ακούν θα λένε να φύγω να έρθει κανένας άλλος. Τα μαγαζιά που τραγουδούν η Πάολα, ο Οικονομόπουλος και ο Αργυρός δεν είναι μπουζούκια είναι lifestyle μαγαζιά. Μπουζούκια είναι ο Γιώργος Μαργαρίτης. Πήγα σε lifestyle μαγαζιά και δεν ακούει κανείς, παίζει ο τραγουδιστής και 2.000 άτομα είναι πλάτη, λικνίζονται και ο τραγουδιστής είναι σταρ».

Ενώ, για τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει εκπομπή στην κρατική τηλεόραση ξεκαθάρισε: «Ο Διονύσης Τσακνής δε μου πρότεινε να κάνω εκπομπή στη ΕΡΤ, αλλά δε θα το έκανα κιόλας γιατί θα ήταν προκλητικό επειδή είμαστε φίλοι. Η οικογένεια δε μας προέκυψε κατά λαθος, ήταν κατόπιν πολύ ώριμης σκέψης».

«Η κόρη μου είναι 23 και σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία. Μου λείπει, αλλά τώρα με την τεχνολογία την βλέπω πιο συχνά απ’ ότι όταν ήταν εδώ που γυρνούσε στις 6 το πρωί κάθε μέρα. Φοβόμουν πολύ την πρώτη σχέση της κόρης μου, ευτυχώς έπεσε σε καλό παιδί, καλά να είναι, τον ευχαριστώ δημόσια. Εγώ είχα κοιμηθεί σε οποιοδήποτε κρεβάτι υπήρχε στην Αθήνα και είχα καπνίσει τα πάντα και κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω οικογένεια», πρόσθεσε για την οικογένεια του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Όλα έτοιμα για το YFSF! Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο «ναι» για την κριτική επιτροπή

Keywords
Τυχαία Θέματα