Τα κόκκινα φορέματα της Φαίης που προσέλκυσαν πάνω από 228.000 likes!

Το κόκκινο χρώμα είναι το πιο δημοφιλές χρώμα της γιορτινής περιόδου και οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τη συγκεκριμένη απόχρωση και για τις εμφανίσεις τους στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η Φαίη μας αγαπάει ιδιαίτερα αυτή την απόχρωση και την προτιμάει πολλές φορές τόσο στην καθημερινότητά της, στα looks της στο Πρω1νό αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και το κόκκινο χρώμα μπαίνει στη Νο1 θέση της λίστας μας για τα ρεβεγιόν σου έχουμε τα 3 κόκκινα

φορέματα που επέλεξε πρόσφατα η Φαίη και συγκέντρωσαν πάνω από 228.οοο likes στο instagram.

#1. Sexy μάξι κόκκινο
Είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό μπορείς να βάλεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Κανείς δεν πρόκειται να σε ξεπεράσει και θα κλέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Η Φαίη φοράει το κόκκινο φόρεμά της με πιο ατημέλητο-χαλαρό look στα μαλλιά αλλά εσύ μπορείς να τολμήσεις ένα πιο βραδινό hairstyle και να φορέσεις ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μια γούνα (πάντα fake) σε μαύρο ή ροζ χρώμα.

#2. Με άρωμα Ισπανίας
Το στενό μίντι κόκκινο φόρεμα της Φαίης αποκτάει εντελώς άλλο αέρα με το κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά και τα μακριά statement gipsy σκουλαρίκια. Η δύναμη των αξεσουάρ είναι τεράστια σε αυτό το look και σου δίνει μια ιδέα για το πώς μπορείς να μεταμορφώσεις ένα απλό φόρεμα.

#3. Kόκκινο μίνι shirt dress
Ακόμα μια επιλογή που αγαπάμε πολύ είναι το κόκκινο μίνι shirt dress. H Φαίη το συνδυάζει τέλεια με κόκκινες γόβες με λουράκι, κόκκινα γάντια και τσάντα. Το shirt dress είναι πάρα πολύ δημοφιλές αυτή τη σεζόν και αναμένεται να φορεθεί όσο κανένα άλλο την εορταστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμα: 19 ιδέες για γιορτινά outfits! Προετοιμάσου από τώρα… (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα