Πρω1νό: Η αποκάλυψη της Ρένια Λουιζίδου για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και την σεναριακή ανατροπή!

Η Ρένια Λουιζίδου το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή της αγαπημένη σειρά «Το καφέ της Χαράς» και αποκάλυψε την σεναριακή εξέλιξη που θα δούμε. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο Χάρης Ρώμας έχει σκοπό να επαναφέρει τους πρωταγωνιστές στο σήμερα, δηλαδή 15 χρόνια μετά και όχι στην εποχή που τους άφησε.

«Εγώ έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα. Ξέρω ότι έχει μια σεναριακή ιδέα, γιατί από εκεί ξεκινά

κάποιος. Ξέρω ότι έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα που θα δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς 15 χρόνια μετά. Δεν θα είναι ένα σίκουελ πάνω στα ίδια, αφού έχουν περάσει τα χρόνια και η εποχή είναι πολύ διαφορετική. Έχει μια ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα, θέλει να την κάνει και βρίσκεται σε επαφές με τον Αντ1.

Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν άλλο επίσημα, ούτε σε επίπεδο εταιρείας παραγωγής, ούτε σε επίπεδο καναλιού. Εκ των πραγμάτων, όσο ο Χάρης διαπραγματεύεται με το κανάλι, υπάρχουν κάποιες άλλες δουλειές που τρέχουνε. Βεβαίως, θα το σκεφτώ και θα το συζητήσω στην περίπτωση που μου το επιτρέπουν οι συνθήκες της δουλειάς μου, γιατί είμαι σε μια άλλη δουλειά τώρα. Τι να πω τώρα που τρέχει μια άλλη δουλεια; Είναι και άκομψο κατά μια έννοια», είπε χαρακτηριστικά η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία που δεν πέρασε καθόλου καλά, η υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό της και η τηλεόραση!

Keywords
Τυχαία Θέματα