Κι ομως! Δείτε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να «οργώνει» την πασαρέλα αρκετά χρόνια πριν (βίντεο)

Πρόκειται για μια γυναίκα με εκρηκτικό χαρακτήρα που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο λόγος την Ζενεβιέβ Μαζαρί που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star, Greece’s Next Top Model. Η ίδια ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του show και ομολογουμένως τα κορίτσια την έχουν πάρει από φόβο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η αυστηρή της κριτική προβληματίζει τα επίδοξα top

models. Η Ζενεβιέβ το τελευταίο διάστημα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο GNTM και αυτό προκαλεί αντιδράσεις στο παιχνίδι.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με το φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Έτσι, όσοι την γνωρίζουν προσωπικά κάνουν λόγο για μια στοργική μητέρα και σύζυγο, ένα δεδομένο που δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα της στο ριάλιτι μοντέλων.

Όσο για τις σπουδές της; Η ίδια σπούδασε Art & Design στον Καναδά. Το 1998 επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε ως junior fashion editor με τον Νικόλα Γεωργίου, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές, όπως ο Γιώργος Ελευθεριάδης και η Λουκία. Μάλιστα έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες.

Στην συνέχεια δούλεψε ως φωτογράφος με μεγάλη επιτυχία, αφού η δουλειά της έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλα περιοδικά, τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού. Από το 2014 μέχρι σήμερα εκτελεί χρέη art director στο «Work shop» της Βίκυς Καγιά, μιας και τις δύο γυναίκες δένει μια στενή φιλία.

Η ίδια μπορεί να μην απασχολούσε τα ΜΜΕ στο παρελθόν, ωστόσο μετά την εμπλοκή της με το GNTM προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τη Ζενεβιέβ να «οργώνει» την πασαρέλα της σχεδιάστριας Λουκίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Μαχαιρίτσας: «Φοβόμουν πολύ την πρώτη σχέση της κόρης μου, ευτυχώς έπεσε σε καλό παιδί, τον ευχαριστώ δημόσια»

Keywords
Τυχαία Θέματα