Τα ωραιότερα beauty looks στα Critic’s Choice Awards

Η περίοδος των Βραβείων ξεκίνησε. Δεν πέρασε ούτε μία βδομάδα από τις Χρυσές Σφαίρες και ήρθε η σειρά των Critic’s Choise Awards. Οι stars ήταν και πάλι υπέρλαμπρες στο μπλε, αυτή τη φορά, χαλί. Είδαμε τέλεια χτενίσματα και make up looks. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στα Oscar!

Η Lady Gaga άλλαξε το χρώμα των μαλλιών

της ενώ οι Olivia Munn και Judy Greer επέλεξαν την κλασική οδό του κόκκινου κραγιόν.

Ας τις δούμε όμως μία μία:

Emmy Rossum: Σχεδόν αγνώριστη με τα vampy χείλη και τον υπέροχο διπλό sleek κότσο. Επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό look από το nude των Golden Globes και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσίασε.

Emily Blunt: Το μονοχρωματικό ροζ make up look, της χάρισε μια chic, διακριτική και υπέροχη εμφάνιση.

Nicole Kidman: Αυτή τη φορά έπλεξε ένα χαλαρό hair look με ανάλαφρους κυματισμούς που την ταιριάζει περισσότερο απ’ ότι οι κότσοι που αγαπά.

Chrissy Teigen: Συνδύασε τα σκούρα χείλη με το μαύρο eyeliner που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της. Όσο αφορά τα μαλλιά επέλεξε ένα sleek down ‘do.

Angela Basett: Τα μακριά και με όγκο μαλλιά της ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση. Ο προσωπικός της hairstylist Randy Stodghill δημιούργησε ένα retro look αφήνοντας τα μαλλιά της σχεδόν φυσικά να ακουμπούν στους ώμους δημιουργώντας παράλληλα μια τέλεια κορνίζα που αγκάλιαζε το πρόσωπο της.

Lady Gaga: Αποχαιρέτησε την μπλε απόχρωση και επανήλθε στο κλασικό ξανθό το οποίο συνδύασε με vintage old Hollywood χτένισμα και make up. Την αγαπάμε.

Mandy Moore: Με sleek look, χωρίστρα στη μέση και μονοχρωματικό make up (στα λιλά) ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες των βραβείων.

Gemma Chan: Θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο του πιο ρομαντικού look χάρη στο μπρονζέ, μοβ και ροζ make up look και την χαλαρή πλεξούδα την οποία στόλισε με έναν βελούδινο φιόγκο.

Judy Greer: Επέλεξε το κλασικό κόκκινο κραγιόν και ένα χαλαρό σινιόν. Διακριτική και υπέροχη.

Olivia Munn: Άλλη μία λάτρης του κόκκινου κραγιόν, δικαίως γιατί της ταιριάζει τέλεια. Ο make up artists Patrick Ta το συνδύασε υπέροχα με την ίδια σχεδόν απόχρωση στα ζυγωματικά ενώ το half up hair look με τις ανάλαφρες τούφες να ακουμπούν το πρόσωπο της δημιούργησαν ένα θηλυκό και sexy αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Tα eyeshadow primers που θα κρατήσουν το make up στη θέση του μέχρι την επόμενη μέρα

Η Hailey Baldwin έβαψε τα μαλλιά της ξορκίζοντας το μουντό χρώμα του χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα