Τα extra οικονομικά φον ντε τεν που αγαπούν οι διασημότεροι make up artists!

Οι celebrities make up artists φροντίζουν να μας ενημερώνουν συχνά για τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εκείνα που εμπιστεύονται όταν πρόκειται να δημιουργήσουν τα make up looks των διασημοτήτων στις πιο glam εμφανίσεις τους.

Και ενώ μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι είναι φόρμουλες που στοιχίζουν μια μικρή περιουσία μας ενημερώνουν ότι κάνουμε μέγα λάθος. Μερικά από τα αγαπημένα τους πιθανότατα βρίσκονται στο νεσεσέρ μας ήδη. Πρόκειται για φον ντεν πολύ οικονομικά που μπορούμε να βρούμε σε όλα σχεδόν τα beauty stores και μάλιστα όχι στα stands

των διάσημων Οίκων.

Ακολουθούν εκείνα που αγαπούν να χρησιμοποιούν και τους έχουν τυφλή εμπιστοσύνη.

L’ Oreal Paris True Match Super-Blendable Foundation: Πρόκειται για μια oil-free φόρμουλα κατάλληλη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες. Χάρη στην απαλή του υφή απλώνεται ακόμα και με τα χέρια. Μία στρώση είναι ιδανική για ένα διακριτικό αποτέλεσμα και δύο για μεγαλύτερη κάλυψη και σταθερότητα.

Maybelline New York Fit me Matte & Poreless Foundation: Είναι το αγαπημένο των make up atists που βρίσκονται στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Είναι απαλό και ματ. Συνήθως οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν δύο διαφορετικές αποχρώσεις του. Την πιο ανοιχτή στο κέντρο του προσώπου και την πιο σκούρα στα ζυγωματικά.

Vichy Dermablend 3D Correction Fluid: Είναι το ιδανικό φον ντε τεν για full coverage. Καλύπτει ακόμα και ουλές ή έντονα σημάδια ακμής. Απλώνεται εύκολα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των επαγγελματιών.

NYX Make up Can’t Stop Won’t Stop 24-Hour Foundation: Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι κυκλοφορεί σε 45 αποχρώσεις που σημαίνει ότι μία από αυτές είναι η καταλληλότερη για εσάς. Χαρίζει ματ και απαλό φινίρισμα.

Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation: Ένα προϊόν σε μορφή compact για υψηλή κάλυψη και βελούδινο φινίρισμα. Απλώνεται με το ειδικό σφουγγαράκι ή με πινέλο για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Είναι ότι καλύτερο για επιδερμίδες με πανάδες και ατέλειες.

Bourjois Healthy Mix Foundation: Μια απαλή φόρμουλα που χαρίζει στην επιδερμίδα μια φρέσκια όψη ακόμα και ώρες μετά την εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμη:

To mani της Emma Stone είναι chic, διαχρονικό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις

To eyebrows look που θα λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα