Η Βίκυ Καγιά για την Ιωάννα Μπέλλα: “Όταν ήρθε στο GNTM ήταν…”

Σημερινή καλεσμένη της Φαίης στο Πρω1νό ήταν η Βίκυ Καγιά, η οποία της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα.

Η συζήτηση μεταξύ τους όπως ήταν αναμενόμενο, οδηγήθηκε και στο Greece’s Next Top Model. Η Φαίη μας ρώτησε τη Βίκυ Καγιά ποια είναι η άποψη της για την Ιωάννα Μπέλλα και τις δηλώσεις που έχει κάνει για τη βία που δέχτηκε

από σύντροφο της. Όπως αποκάλυψε δεν είχε ακούσει τις δηλώσεις της, παρόλα αυτά, μίλησε για τις επεμβάσεις που έχει κάνει, η οποίες αυτόματα τη κάνουν ένα μοντέλο με λιγότερες επιλογές.

“Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι ωραίο μοντέλο, είναι ωραία γυναίκα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Οι Σταρ Ελλάς είναι ωραίες γυναίκες, όχι ωραία μοντέλα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δηλώσεις δεν έχω ακούσει. Για τι πράγμα έγινε χαμός; Δεν το είδα, δεν ξέρω;”, ανέφερε και όταν της εξήγησε η Φαίη, συμπλήρωσε: “Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά κόνσεπτ. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μιχάλης Μητρούσης μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του-Τι διαψεύδει;

Keywords
Τυχαία Θέματα