Ο Μιχάλης Μητρούσης μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του-Τι διαψεύδει;

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, διαψεύδοντας ότι υπέστη εγκεφαλικό.

“Πίστευα ότι ήμουν 20 χρονών κι έκανα 2 παραστάσεις. Αυτό οδήγησε την υγεία μου σε ψηλά επίπεδα με υπέρταση και δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο. Δεν έπαθα τίποτα ευτυχώς, έκανα εξετάσεις και είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν ισχύει ότι έπαθα εγκεφαλικό. Είμαι πολύ καλά, βέβαια σταμάτησα από την άλλη δουλειά. Στην ουσία είναι μια υπερκόπωση αυτό που έπαθα. Ένα σφίξιμο ένιωσα στο χέρι μου και λέω πρέπει

να πάω στο νοσοκομείο κατευθείαν. Δεν ήταν τίποτα, θα μπορούσε και να είναι αλλά δεν ήταν.”, ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την κόρη του, η οποία δοκίμασε τη τύχη της στο The Voice: “Η κόρη μου έχει εξαιρετική φωνή Η κόρη μου διάλεξε ένα τραγούδι του Κραουνάκη εξαιρετικό, αλλά δεν ταιριάζει γι΄ αυτό το ύφος του show. Εμένα μου άρεσε, ήμουν μαζί της αλλά δεν ήξερα τι θα κάνει, το έμαθα στο παρά 5”!

Τέλος, εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε σχέση και είναι ευτυχισμένος: “Δε μου λείπει κάτι. Έχω μια πολύ ωραία σχέση με ένα κορίτσι και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Μπορεί να ξαναέκανα γάμο, αλλά τι σημασία έχει; Η συμβίωση έχει σημασία”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη στο Πρω1νό: “Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στους γλουτούς, είναι πάρα πολύ συνηθισμένη”

Keywords
Τυχαία Θέματα