Αποκάλυψη στο Πρω1νό: “Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στους γλουτούς, είναι πάρα πολύ συνηθισμένη”

Στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε συνέντευξη η youtuber και influencer, Ilia Leya και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά και για την Kim Kardashian.

“Καταρχάς η Kim Kardashian για εμένα εμφανισιακά και αισθητικά είναι μια πάρα πολύ ώραία γυναίκα. Παρόλα αυτά, δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θέλω να μιμηθώ κάτι. Τα σχόλια όμως είχαν αντίθετη άποψη. Μου γράφανε συνέχεια

ότι της μοιάζω, εγώ δεν το βλέπω!”, ανέφερε για τη σύγκριση που δέχεται με τη ριάλιτι σταρ.

Η Ilia Leya μίλησε “ανοιχτά” για τη πλαστική επέμβαση που έχει κάνει στους γλουτούς της: “Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στους γλουτούς και αυτή η επέμβαση είναι πολύ συνηθισμένη και στην Ελλάδα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω με τα βίντεο μου είναι να πληροφορήσω. Είναι τα πιο δημοφιλή μου βίντεο αυτά για τις πλαστικές”.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν πήγε στον πλαστικό της με φωτογραφία της… Kim Kardashian: ” Όχι βέβαια! Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να το πετύχει άνθρωπος. Ο δικός μου σωματότυπος θα ήθελε τρομερή παρέμβαση για να φτάσει σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα”.

Τέλος, αποκάλυψε τα χειρότερα σχόλια που έχει δεχτεί: ” Το χειρότερο που μου έχουν γράψει είναι όταν μου γράφουν για δικούς μου ανθρώπους. “Πώς είναι έτσι το αγόρι σου;” ή για τη μητέρα μου που την έδειξα σε ένα βίντεο, το πώς επικροτεί και πηγαίνει μαζί σου για να κάνετε την πλαστική στη μύτη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αλλάζει ημέρα προβολής η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου; Η αποκάλυψη στο Πρω1νό για το Survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα