Τα eyeliners που θα παραμείνουν στη θέση τους ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες

Το φετινό καλοκαίρι ο τάσεις θέλουν έντονο βλέμμα και υπέροχα χρώματα. Ταυτόχρονα ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι το cat eye look που σημαίνει πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μολύβι ματιών για να πετύχετε το τέλειο περίγραμμα στα βλέφαρα. Όσο ανεβαίνει όμως η θερμοκρασία ότι κι αν φοράτε στην περιοχή των ματιών εξαφανίζεται ή ακόμη χειρότερα δημιουργεί μια τραγική μουτζούρα.

Κι

εδώ έρχονται τα beauty brands να σας σώσουν με τα αδιάβροχα eye liners που παραμένουν στη θέση τους αναλλοίωτα για ώρες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας και να κάνετε μερικές πρόβες μπροστά από τον καθρέφτη σας μέχρι να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Kat Von D Tattoo Liner: Παραμένει στη θέση του για ώρες και κάτι ακόμη: Είναι cruelty-free!

Make Up Forever Aqua XL Ink Eye Liner: Εύκολο στην εφαρμογή και κατάλληλο ακόμη και για την πιο λεπτή γραμμή στα βλέφαρα. Επιλέξτε την πιο ζωηρή απόχρωση.

Maybelline New York Curvitude Liner: Χάρη στο εργονομομικό του σχήμα μπορείτε να κάνετε το ωραιότερο περίγραμμα στα μάτια σας με ιδιαίτερη ευκολία. Οι ειδικοί λένε ότι ακόμη και 24 ώρες μετά την εφαρμογή παραμένει σταθερό.

Urban Decay Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner: Αν θέλετε να αποκτήσετε το metallic look της σεζόν το συγκεκριμένο eye liner θα σας βοηθήσει. Το πινελάκι είναι έξτρα λεπτό και η σύνθεση του προϊόντος περιέχει συστατικά που το κάνουν να μένει στα βλέφαρα για ώρες.

L’ Oreal Paris Infallible Eye Paint Liner: Αν θέλετε ένα μολύβι που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα περισσότερα από τα looks που είδατε στις πασαρέλες τότε το βρήκατε. Σας προτείνουμε το λευκό φέτος το καλοκαίρι.

NYX Cosmic Gel Liner: Ξεχάστε για λίγο το μαύρο χρώμα. Θα το αντικαταστήσετε με το navy blue και στ’ αλήθεια θα ξετρελαθείτε. Αν θέλετε smudge look τότε το συγκεκριμένο προϊόν είναι ότι καλύτερο.

Extra Tip: Είναι καλό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, να απλώνετε ένα primer στην περιοχή των ματιών που θα προετοιμάσει την περιοχή και θα κρατήσει παράλληλα τα προϊόντα μακιγιάζ στη θέση τους.

Διαβάστε ακόμη:

Ιούνιος πλέον και το μανικιούρ είναι και επίσημα καλοκαιρινό!

Υιοθετήστε την αλογοουρά της Maria Menounos σήμερα κιόλας -Από τον Δημήτρη Γιαννέτο βεβαίως βεβαίως!

Keywords
Τυχαία Θέματα