Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/6

Το T-shirt είναι από τα ωραιότερα, διαχρονικά, βολικά και άνετα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα ρούχα σας. Μονόχρωμο, με prints, στάμπες, γράμματα, slim fit ή oversized, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στο στυλ και στη διάθεσή σας και δημιουργήστε μια σειρά από ευφάνταστα looks.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό

κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα χακί κοντομάνικο T-shirt με λαιμόκοψη και ένα ψηλόμεσο skinny μπλε τζιν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κολιέ και βραχιόλια, Leio Ross, μια western μαύρη λεπτή ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι χακί αθλητικά, Superga.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα την The Balm Voyage της εταιρείας Make Me Up Cosmetics, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar της Bobbi Brown και τέλος στα χείλη το κραγιόν Frist Sin της Urban Decay.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Το T-shirt είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, κυρίως σε street style εμφανίσεις τους -μερικές το τολμούν ακόμα και στις επίσημες -και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε εύκολα κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες; Ε;

Δείτε ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27-31/5

Keywords
Τυχαία Θέματα