Το νέο κούρεμα της Hilary Duff είναι η επιτομή της γαλλικής κομψότητας!

Τη Hilary Duff την αγαπάμε. Είναι πανέμορφη και γλυκύτατη. Μας αρέσει πολύ το beauty look που υιοθετεί τα τελευταία χρόνια. Τα μαλλιά της τα κρατά μακριά μιας και δεν ανήκει στην κατηγορία των stars ου αποφάσισαν να τα κόψουν σε bob ή lob.

Ενόψει του καλοκαιριού όμως η Duff αποφάσισε να κάνει μια

μικρή μεν αλλά τέλεια αλλαγή στα μαλλιά της με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα νέο hair look που είναι η επιτομή του french chic. Και όταν αναφερόμαστε στη γαλλική κομψότητα όσο αφορά τα μαλλιά εννοούμε τις curtain bangs φυσικά, τις εμβληματικές της Brigite Bardot, που τις ζηλεύουμε εδώ και δεκαετίες. Ή τις bohemian glamour της Jeanne Damas αλλά και τις πιο cool και ανάλαφρες της Alexa Chung. Τις curtain bangs που ζητάμε κατά καιρούς από τον κομμωτή μας γιατί γνωρίζουμε ότι θα μας κάνουν να νοιώθουμε σαν Παριζιάνες και θα αναβαθμίσουν όλο μας το look.

Αυτές ακριβώς ζήτησε και η Hilary Duff από την προσωπική της hairstylist Nikki Lee η οποία δημιούργησε ένα ονειρεμένο look που ταιριάζει απόλυτα στη star και κυρίως της χάρισε το ωραιότερο style ever.

Με έντονα 70’s, retro vibes η Duff είναι απόλυτα εντυπωσιακή με το νέο της haircut. Κράτησε το μήκος της αλλά έδωσε μια τέλεια πινελιά που είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι και για όσες από εσάς θέλετε μια αλλαγή αλλά όχι δραματική.

Φυσικά η hairstylist φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφίες με το νέο look της Duff στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να το θαυμάσετε και να το αντιγράψετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) στις 30 Μάι, 2019 στις 5:22 μμ PDT

Οι curtain bangs ταιριάζουν σε όλα σχεδόν τα σχήματα προσώπου και συνδυάζονται τέλεια και με πιο κοντά, από της Duff, μαλλιά. Ζητείστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει το iconic look που θα σας ανανεώσει με τον ωραιότερο τρόπο. Δείχνει τέλειο τόσο αν αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα όσο και αν τα μαζέψετε σε έναν ανέμελο κότσο με όγκο στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 7 βασικά βήματα για λαμπερή και πεντακάθαρη επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα