Αυτά είναι τα αγαπημένα σορτς των πιο γνωστών fashion bloggers

Οι top instagrammers και fashion bloggers μας δείχνουν ποια είναι τα αγαπημένα τους σορτσάκια φέτος το καλοκαίρι. Δες τα ένα ένα και επέλεξε αυτό που θα υιοθετήσεις εσύ καθημερινά!

#Η Negin Mirsalehi συνδυάζει το bike

shorts της με λευκό crop t-shirt και τα αγαπημένα της ugly sneakers.

#Σε άλλη της εμφάνιση η όμορφη blogger φοράει λινό σορτς σε φαρδιά γραμμή και το ταιριάζει με λευκό top και cow boots.

#H Chiara Ferragni επιλέγει ψηλόμεσο σορτς με έντονο φλοράλ print και το φοράει με ασορτί τοπ, μια τάση που μας αρέσει ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι.

#Σε άλλη της εμφάνιση με την οικογένειά της η όμορφη επιχειρηματίας επιλέγει ψηλόμεσο λευκό σορτς και το φοράει με λευκό φούτερ.

#Η Aimee Song επενδύει σε ένα λευκό δαντελωτό σορτς και επιλέγει ασορτί crop top. H Αimee φοράει μπεζ γόβες με χαμηλό τακούνι και ρετρό γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό.

#Η ίδια επενδύει σε σύνολα με έντονα prints και τα συνδυάζει τέλεια με ugly sneakers.

#H Leonie Hanne φοράει παστέλ αποχρώσεις επιλέγοντας μοβ σορτσάκι και κίτρινο top. Η όμορφη fashionista ολοκληρώνει το look της με σανδάλια του οίκου Prada.

#Σε άλλη της εμφάνιση η όμορφη και γλυκιά Leonie Hanne τολμάει να φορέσει το cycling shorts που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές φέτος με λευκό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή και sliding sandals. Η Leonie ολοκληρώνει το look της με oversized γυαλιά ηλίου και καφέ δερμάτινη τσάντα Louis Vuitton.

Διαβάστε ακόμα: Kate Middleton: Μας δείχνει 8 τέλειους τρόπους για να φορέσουμε το πουά φόρεμα!- Εσύ πώς θα συνδυάσεις αυτή την τάση φέτος το καλοκαίρι;

Βρήκα τα αξεσουάρ που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς καθόλου αυτό το καλοκαίρι- Τα πιο ωραία σανδάλια και statement σκουλαρίκια που θα σε ξετρελάνουν

Η Φαίη φοράει την slip skirt που έχει γίνει viral και εντυπωσιάζει!- Αυτή είναι η απόλυτη φούστα του καλοκαιριού και θα θέλεις να την υιοθετήσεις και εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα