Η νέα συλλογή της Scholl, Άνοιξη/Καλοκαίρι ’19, συνδυάζει την άνεση και το στυλ με την ποιότητα!

Το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή. Τα deadlines έχουν πια χαλαρώσει, οι υποχρεώσεις είναι ελάχιστες και η διάθεσή μας είναι κυριολεκτικά στα ύψη. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνισή μας, – κρύβουμε τα σκουρόχρωμα ρούχα πίσω πίσω στη ντουλάπα μας και λέμε ΝΑΙ στις έντονες αποχρώσεις.

Επειδή όμως θέλουμε το στυλ μας να συμβαδίζει με την άνεση, έχουμε βρει τον καλύτερο σύντροφό μας. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά τα υποδήματα της αγαπημένης

μας εταιρείας Scholl που δεν τα αποχωριζόμαστε ποτέ και πραγματικά τα λατρεύουμε.

Η καινούργια συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 19 περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά μοντέλα, ιδανικά για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες που σίγουρα θα ξετρελάνουν κι εσάς. Είναι σχεδιασμένα με μοναδικές τεχνολογίες και ποιοτικά υλικά, για να μας προσφέρουν το πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος.

Αναλυτικά ο εργονομικός σχεδιασμός του πέλματος στηρίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου που προκαλείται από την κακή στάση ή την πολύωρη ορθοστασία και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια κάνοντας το περπάτημα μια ευχάριστη εμπειρία!

Τώρα πια ξέρετε τι πρέπει να φοράτε από εδώ και στο εξής στις καθημερινές σας βόλτες, στην πόλη, στη δουλειά, στην παραλία, στις διακοπές σε ένα υπέροχο ελληνικό νησί.

Δείτε μερικά από τα Scholl που ξεχωρίσαμε για αυτό το καλοκαίρι:

DIANA-PALE-PINK

GANDIA BROWN

CHRYSILLA

ELON GREY

DARWIN

BAHIA-PINK

PESCURA HEEL NAVY BLUE

TIST PALE PINK

CYNTHIA

GLAM-SS1-ROSE

Ακολουθεί το βίντεο με την παρουσίαση της συλλογής από το Πρω1νό με τη Φαίη μας:

Περισσότερες πληροφορίες:

Τα ανατομικά υποδήματα Scholl θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλα τα μοντέλα της νέας συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι ’19

Facebook: Scholl Shoes Greece

Instagram: schollshoesgr

Keywords
Τυχαία Θέματα