Kendall Jenner: Αποκαλύπτει το μικρό μυστικό της για ανανέωση του μακιγιάζ μέσα στη μέρα

Την Kendall Jenner πολύ τη συμπαθούμε κυρίως επειδή ξεχωρίζει από τις αδερφές της. Είναι διακριτική, chic και minimal τόσο όσο αφορά το μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά. Δεν αγαπά τα εξεζητημένα looks, δεν φοράει περούκες και δεν εμφανίζετε στο κόκκινο χαλί ημίγυμνη.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει βέβαια η επαφή της με τους διασημότερους μόδιστρους, φωτογράφους, make up artists και hairstylists μιας και ασχολείται με το modeling από νεαρή, σχετικά, ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 15 Μάι, 2019 στις 8:04 πμ PDT

Επίσης, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την επιδερμίδας της αφού ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια με την ακμή την οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει και δεν το κρύβει. Αντίθετα κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί σε αυτό αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο έχουν τα προβλήματα των κοινών θνητών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 16 Απρ, 2019 στις 9:50 πμ PDT


Παράλληλα βέβαια έχει τις celebrity make up artists και facialists στο πλάι της οι οποίες τη βοηθούν να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά και να υιοθετεί τις τάσεις από την πρώτη κιόλας μέρα. Η προσωπική της make up artist μάλιστα έχει ένα μικρό μυστικό που βοηθά την Kendall να ανανεώνει το μακιγιάζ της μέσα στη μέρα ώστε να παραμένει αναλλοίωτο μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσει εκείνη να το αφαιρέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 12 Μάι, 2018 στις 11:17 πμ PDT

Η Mary Phillips είναι μία από τις πιο γνωστές make up artists στο Hollywwod με πελάτισσες και φίλες όπως η Bella Hadid και η αδερφή της. Αποκαλύπτει λοιπόν ότι το μόνο που χρειάζεται μέσα στη μέρα αν θέλετε να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας είναι ενυδάτωση. Ναι, δεν θα προσθέσετε πούδρα ή κάποιο προϊόν μακιγιάζ το οποίο σύμφωνα με τη Phillips θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θα ενυδατώσετε και πάλι την επιδερμίδα σας χωρίς να αφαιρέσετε τίποτα απ’ όσα φοράτε ήδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips) στις 3 Νοέ, 2018 στις 11:33 πμ PDT

Θα χρειαστείτε την ενυδατική σας κρέμα και ένα μεγάλο πινέλο ώστε να την απλώσετε στο πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο θα χαρίσετε την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα χωρίς να μειώσετε την ένταση του μακιγιάζ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τις celebrities που αγαπούν το no makeup makeup look και ακολουθήστε το παράδειγμά τους αυτό το Καλοκαίρι!

Ιούνιος πλέον και το μανικιούρ είναι και επίσημα καλοκαιρινό!

Keywords
Τυχαία Θέματα