Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνετε στις beauty fanatics φίλες σας (ή σε εσάς)

Η ωραιότερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει είναι γεγονός. Τι εννοείτε ποια είναι; Τα Χριστούγεννα φυσικά. Λιγάκι μελαγχολικά μεν αλλά τόσο υπέροχα όσο τίποτα άλλο. Μπορεί να μην κάνουμε πατινάζ στο παγοδρόμιο του Rockefeller Center και να μην ψωνίσουμε τα δώρα για τις φίλες μας από πολυκατάστημα στο Manhattan αλλά δεν είμαστε και η SJP. Θα αρκεστούμε σε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας που

είναι εξίσου υπέροχο (και δεν θέλω αντιρρήσεις) και στα beauty stores που βρίσκονται παντού. Γνωρίζουμε τις ανάγκες τους, τις μεγάλες αγάπες του και τις κρυφές επιθυμίες.

Κι επειδή όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό έχουν μια εμμονή με τα προϊόντα ομορφιάς (όπως και εσείς και εμείς) σας έχουμε προτάσεις για τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα τις κάνουν να ουρλιάξουν από τη χαρά τους. Τα περισσότερα είναι limited edition και λανσάρονται ενόψει των φετινών γιορτών οπότε όπως καταλαβαίνεται είναι πολύτιμα. Στις συσκευασίες τους οι οποίες είναι ονειρικές κρύβεται ένας μικρός θησαυρός. Προϊόντα που ακόμα κι αν τελειώσουν θα τα κρατήσουν φυλαχτό αφού είναι πανέμορφα στ’ αλήθεια και θα τους θυμίζουν πάντα τα Χριστούγεννα του 2018.

Ας δούμε τα ωραιότερα.

Chanel No 5 L’ Eau de Toilette Limited Edition: Το μπουκάλι του εμβληματικού αρώματος αποκτά φλογερή, σαν ρουμπίνι, απόχρωση.

Νars Ηot Τrys Cheek Palette: Παλέτα με blush που περιέχει πέντε αποχρώσεις και ένα highligher, Θα χαρίσει λάμψη στα ζυγωματικά και μεγάλη χαρά σε όποια την κάνετε δώρο. Εμείς σας προτείνουμε να πάρετε δύο (και για εσάς) γιατί θα το μετανιώσετε. Η συσκευασία της είναι όνειρο.

Jo Malone Orange Bitters Cologne: Ο Βρεττανικός Οίκος Αρωματοποιίας δημιουργεί μια σύνθεση- ωδή στα εσπεριδοειδή και την κλείνει σε ένα κομψό χρυσό μπουκάλι.

Fenty Beauty Mini Fairy Bomb Glittering Pom Pom: Μια χριστουγεννιάτικη μπάλα που κρύβει pom pom με glitter.

Bobbi Brown Highlight Glow Highlighting Powder Duo: Μια χρυσή συσκευασία με δύο διαφορετικές πούδρες γεμάτες λάμψεις ιδανικές για γιορτινές νύχτες και μέρες. Ναι λόγω των εορτών επιτρέπονται οι λάμψεις και με το φως της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

Συμβουλές για την φροντίδα της επιδερμίδας λίγο πριν έρθει ο χειμώνας

Γιατί τα μαλλιά της Bella Hadid δεν φριζάρουν ποτέ;

Keywords
Τυχαία Θέματα