Αυτοί είναι οι παίκτες που θα ανατρέψουν όλους του κανόνες του Nomads – Δεν φαντάζεστε για ποιους πρόκειται

To Nomads την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Το παιχνίδι που γυρίζεται στη μακρινή Μαδαγασκάρη και οι εικόνες που προβάλλει από το νησί είναι πραγματικά μαγευτικές.

Οι δύο ομάδες είναι οι Λεμούριοι και οι Κροκόδειλοι, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους. Ωστόσο, μια

ανατροπή έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω και να ανατρέψει όλους τους κανόνες του παιχνιδιού.

Πολύ σύντομα ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας πρόκειται να κάνουν μια ανακοίνωση που θα «παγώσει» τους διαγωνιζόμενους, αφού θα αλλάξει δεδομένα στο ριάλιτι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις 10 Οκτ, 2018 στις 3:04 πμ PDT

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία, ότι νέοι παίκτες θα κάνουν την είσοδο τους στο παιχνίδι και όπως φαίνεται οι εν λόγω πληροφορίες είχαν αντίκρισμα, αφού η ομάδα του Πρω1νό το επιβεβαίωσε και αποκάλυψε τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν για τη Μαδαγασκάρη.

Πρόκειται για οκτώ ανθρώπους, οι οποίοι συμμετείχαν και στο παρελθόν σε αντίστοιχο παιχνίδι και όλοι έχουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Πρόκειται για τους Στέλιο Χανταμπάκη, Γιάννη Σπαλιάρα, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Νάσο Παπαργυρόπουλο, Ορέστη Τσανγκ, Μαριάννα Καλλέργη, Ντάρια Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Το Πρω1νό: Οι λεπτομέρειες για την εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία – Η σύζυγος του, παίκτρια ριάλιτι μόδας, έκανε πασαρέλα την ώρα της δολοφονίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα