Το Πρω1νό: Οι λεπτομέρειες για την εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία – Η σύζυγος του, παίκτρια ριάλιτι μόδας, έκανε πασαρέλα την ώρα της δολοφονίας!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε χθες το βράδυ η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας επιχειρηματία έξω από το σπίτι του, ο οποίος είναι σύζυγος μοντέλου, το οποίο απασχολεί το τελευταίο διάστημα, καθώς συμμετέχει σε ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Μανώλη Ασαριώτη, ο οποίος μίλησε στο Πρω1νό, γύρω στις οκτώ το βράδυ ο 46χρονος βγήκε έξω από το σπίτι του και μπήκε στο αμάξι του, ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. Ο δράστης τον προσέγγισε από το παράθυρο του συνοδηγού και άνοιξε πυρ εναντίον του.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει έξι κάλυκες από το σημείο της επίθεσης. Φαίνεται

πως έχει δεχθεί τέσσερις βολίδες, στο στήθος και την ωμοπλάτη. Μάλλον οι τρεις βολίδες τον έπληξαν την ώρα που καθόταν στο κάθισμα του οδηγού και η τέταρτη βολίδα καρφώθηκε στο σώμα του όταν βρισκόταν εκτός οχήματος.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο 46χρονος ήταν μέτοχος σε εταιρία security, ενώ έζησε για αρκετά χρόνια στην Αυστραλία. Οι πληροφορίες των Ελληνικών Αστυνομικών Αρχών αναφέρουν πως είχε απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές της Αυστραλίας, για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Ωστόσο, στην Ελλάδα δεν είχε κάποιο ποινικό αδίκημα και δεν είχε απασχολήσει τις αρχές. Σε πρώτο χρόνο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, δεν βλέπουν να έχει σχέση με τον υπόκοσμο και προσπαθούν μέσα από τις εξετάσεις μαρτύρων να δουν αν είχε προσωπικές, οικονομικές ή άλλες διαφορές που όπλισαν το χέρι του εκτελεστή.

Το δεδομένο είναι πως τον είχαν παρακολουθήσει, τον περίμεναν και του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου.

Η σύζυγός του έμαθε το γεγονός, ενώ βρισκόταν σε επίδειξη μόδας, όταν οι οικείοι της έσπευσαν να την ενημερώσουν.

«Είναι ένα κορίτσι που έχει καριέρα στο χώρο της μόδας γιατί έχει πάρει πολλούς τίτλους στο παρελθόν και είναι μητέρα δύο παιδιών. Αυτό που μάθαμε είναι ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πασαρέλα. (…) Όταν τελείωσε και πήγε στα παρασκήνια, εκεί βρέθηκαν ξαφνικά άνθρωποι από το οικείο της περιβάλλον και της αποκάλυψαν την αλήθεια, η οποία όπως καταλαβαίνετε κατέρρευσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να πιστέψει στ’ αυτιά της αυτά που της μετέφεραν. Ότι δηλαδή ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της έπεσε νεκρός και φυσικά έφυγε κατευθείαν εκείνη την ώρα. Επειδή δεν την έβρισκαν στο κινητό της πήγαν εκεί για να την πάρουν», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης, για τον τρόπο που έμαθε το δυσάρεστο περιστατικό το γνωστό μοντέλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το καμαρίνι της στο Open – Δείτε τη φωτογραφία!

Keywords
Τυχαία Θέματα