KOKKINH KAΡΤΑ: Στον Παναγιώτη Μπουγιούρη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!KOKKINH KAΡΤΑ: Στον Παναγιώτη ΜπουγιούρηΠέμπτη, Νοέμβριος 1, 2018 - 13:46

❱❱ «Το θέατρο είναι η σύζυγος και ο φακός η ερωμένη» δήλωσε με στόμφο ο.... Κάρολος Κουν της σύγχρονης εποχής, κατά κόσμον Παναγιώτης Μπουγιούρης, σε συνέντευξή του στο mononews.gr

Ναι, καλά διαβάσατε! Η παραπάνω ατάκα βγήκε από τα χείλη του θεατράνθρωπου, ο οποίος έχει κάνει ολόκληρη την Επίδαυρο να χορταριάσει από τον ιδρώτα του, με τον οποίο πότιζε τα χώματα τόσα χρόνια, παίζοντας αρχαίο δράμα.

Διαχωρίζει

θέατρο και τηλεόραση ο ηθοποιός που, αν τον παρατηρήσει κανείς στους περισσότερους ρόλους που έχει υποδυθεί, μπορεί κάλλιστα να παίξει μετά το «Βρείτε τις διαφορές»!

Κύριε Μπουγιούρη, να το δεχτούμε ότι το θέατρο είναι η σύζυγος. Μόνο που στην περίπτωσή σας πρέπει να βρίσκεστε σε διάσταση, γι' αυτό και σμίγετε τόσο σπάνια και για τόσο λίγο. Οσο για την ερωμένη σας, δεν το συζητάμε.

Στα... πόδια σας είναι η καημένη η τηλεόραση περιμένοντας πώς και πώς (αν και εφόσον δεν έχει τίποτα... συζυγικές υποχρεώσεις στο σανίδι) να κάνετε και καμιά εμφάνιση σε κάποιο σίριαλ. Μια χαρά όλα.

Ομως, δεν μας είπατε, το one night stand (ή αλλιώς ξεπέτα) ποιο μέσο είναι, κατά τη γνώμη σας; Μήπως το σινεμά; Αγαπητέ Παναγιώτη, η αυτογνωσία είναι η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει την αυτοπεποίθηση από την αυταπάτη. Προσοχή στο κενό...

Keywords
Τυχαία Θέματα