AΥΤΟ το ζώδιο έχει δημιουργηθεί…για να μπλέκει σε δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις

Κάποιες από εσάς θα έχετε παρατηρήσει πως στη ζωή σας μπλέκετε ξανά και ξανά με τους λάθος ανθρώπους και πως γενικά σας τυχαίνουν όλο «περίεργες» περιπτώσεις και δύσκολοι άνθρωποι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας γιατί για όλα φταίει το ζώδιό σας. Οι Καρκίνοι είναι ζώδια που μπορούν να λύσουν κάθε πρόβλημα εύκολα και γρήγορα. Αυτό το προσόν τους το εκμεταλλεύονται πολλοί οι γύρω τους με αποτέλεσμα οι ίδιοι να μην μπορούν να ασχοληθούν αρκετά με τον ίδιο τους

τον εαυτό. Είναι σαν μαγνήτες που έλκουν κοντά τους τους πιο δύσκολους ανθρώπους καθώς αυτό που βγάζουν προς τα έξω είναι πως έχουν τη λύση σε κάθε πρόβλημα.

Συνήθως οι Καρκίνοι δίνουν στους γύρω τους να καταλάβουν πως είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε φύσης στήριξη. Είναι πολύ καλοί ακροατές και φίλοι κάτι που πολλοί άνδρες φαίνεται να ψάχνουν στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως αν ένας άντρας (ειδικά οι πιο δύσκολοι χαρακτήρες) σε βάλουν στη λίστα των friends with benefits δύσκολα θα βγεις από εκεί.

Τι μπορείς να κάνεις; Πολέμησε τη φύση σου και βάλε όρια στους γύρω σου ώστε να ξέρουν μέχρι πιο σημείο μπορούν, εν γνώση σου, να σε εκμεταλλευτούν.

Φυσικά, το ίδιο πρέπεινα κάνεις και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς έχεις γύρω σου πολλούς φίλους που εκμεταλλεύονται τον χαρακτήρα σου για να νιώθουν οι ίδιοι καλύτερα. Βάλε τα όριά σου σε κάθε είδους σχέση που έχεις και αν δεις πως κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν συμπεριφορά, τότε σίγουρα δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και στο τέλος να δεις που θα έχεις γύρω σου μόνο άτομα που πραγματικά εκτιμάς και σε εκτιμούν το ίδιο και αυτοί.

Διαβάστε ακόμα: Ναι! ΑΥΤΑ τα 5 ζώδια είναι τα πιο ρομαντικά του ζωδιακού κύκλου

Κριός-Υδροχόος: Αν δεν θέλετε να χωρίσετε ποτέ δείτε τι πρέπει να προσέξετε!

Ζώδια: Αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα