Ο Τεό Θεοδωρίδης και η Αγνή Μάρα έγιναν γονείς-Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων!

«Η Αγνή είναι 7,5 μηνών και περιμένουμε δίδυμα. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Έκανε το τεστ και μου είπε ότι είναι θετικό. Προσπαθούμε ένα χρόνο, θέλαμε να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Μου είχε πάρει και κάποια τεστ για το πόσο γόνιμο είναι το σπέρμα. Δεν πρόλαβα να το κάνω.», δήλωσε τον περασμένο μήνα στο Πρω1νό ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Η σύντροφος του, Αγνή Μάρα

έφερε στον κόσμο τα δίδυμα τους τις προηγούμενες ημέρες. Η μαμά και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας και μάλιστα, έχουν πάρει εξιτήριο. Το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία των παιδιών του στο Instagram, την οποία τράβηξαν στο αυτοκίνητο όταν αποχώρησαν από το μαιευτήριο.

Ο Τεό Θεοδωρίδης αναμίβολα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, καθώς ο ερχομός των διδύμων ολοκλήρωσε την ευτυχία του με την Αγνή Μάρα, για την οποία δήλωσε στο Πρω1νό: «Με την Άγνή είμαστε φίλοι από πολύ παλιά, απλώς ήρθαμε κοντά λίγο πριν τελειώσω τον εγκλεισμό μου. Η Αγνή ήταν δίπλα μου από την αρχή και μάλιστα σε μια περίοδο που εγώ δεν ήξερα τι ήθελα. Βγαίνοντας από μια κατάσταση πίεσης το μόνο που θέλεις είναι να μην έχεις κάτι ανάλογο. Με υπομονή και αγάπη κατάφερε να το διαχειριστεί αυτό μέχρι εγώ να δω καθαρά τι πραγματικά θέλω. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο αλλά σε δεύτερο χρόνο».

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Τέο Θεοδωρίδης: Λίγο πριν γίνει πατέρας μιλά για τη σύντροφο του και τις δύσκολες στιγμές στη φυλακή!

Keywords
Τυχαία Θέματα