Προβλέψεις 29 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Αν χρειαστεί να φύγετε νωρίτερα από την δουλειά σας κάντε το αλλά προσέξτε να μην καρφωθείτε από κάποιον συνάδελφο σας που εμπιστεύεστε πολύ και που σίγουρα θα το πει στο αφεντικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ξεκινήσετε την ημέρα σας αρκετά νωρίς για να τελειώσετε τις δουλειές σας γρήγορα ώστε το βράδυ να είστε ελεύθεροι και να πάτε σινεμά ή για ένα ποτό με τις φίλες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους αυτό που πραγματικά είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι σας αρκεί να τους δώσετε την ευκαιρία να σας γνωρίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην

νιώθετε άσχημα για τίποτα δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε αυτοί που σας αγαπάνε είναι δίπλα σας, θέλουν το καλό σας και αν κάποιες φορές γίνονται σκληροί μαζί σας είναι επειδή πρέπει να καταλαβαίνετε και να μην ξεπερνάτε τα όρια.

ΛΕΩΝ

Το πόστο που έχετε στην δουλειά σας έχει πολλές απαιτήσεις άρα πρέπει να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Προσέξτε γιατί σήμερα μπορεί να προκύψει κάποιο λάθος από έναν συνάδελφό σας και να τα ακούσετε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιοι θα προσπαθήσουν σε συζητήσεις να σας κόψουν τον αέρα επιβάλλοντας τη γνώμη τους. Με πλάγιο τρόπο θα κοιτάξουν να σας παρουσιάσουν τις καταστάσεις όχι όπως είναι αλλά όπως θέλουν εκείνοι να είναι αλλά θα το καταλάβετε αμέσως.

ΖΥΓΟΣ

Πάρτε το χρόνο σας για να ρυθμίσετε κάποιες δουλειές σας. Μην βιαστείτε γιατί θα τα θαλασσώσετε και δεν θα ευνοηθείτε και όλα θα πρέπει να τα κάνετε πάλι από την αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε γιατί τα άτομα που σας εμπιστεύτηκαν δεν πρόκειται να το ξανακάνουν οπότε μην δεσμευτείτε για κάτι γιατί θα βρείτε τον μπελά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει μια έντονη συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μην ανεβάσετε πολύ τους τόνους και χαλάσετε τις καρδιές σας για ασήμαντα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση σας θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας. Οι φίλοι σας όμως και ο σύντροφος σας θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να σας δουν και πάλι να χαμογελάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε πολλές προτάσεις από φίλους για εξόδους όμως σκέφτεστε την δουλειά που έχετε να κάνετε και από το σπίτι και φοβάστε μήπως δεν τα καταφέρετε. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κάντε ένα διάλειμμα και βγείτε με τους φίλους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας λείπουν οι δικοί σας που μένουν μακριά, όσο καλά και να περνάτε με τους φίλους σας. Γι’ αυτό και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνετε ένα ταξίδι αστραπή για να τους δείτε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα