H Hilary Duff έκανε τεράστια αλλάγή στο χρώμα των μαλλιών της και είναι αναπάντεχα ωραία

Η Hilary Duff ήταν το ίνδαλμα της εφηβεία σας. Το γνωρίζουμε. Και παραμένει. Ειδικά τώρα που είναι και beauty icon. Και μετά την τελευταία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της απλά υποκλινόμαστε. Στην επιλογή και στο θάρρος. Αλλά και στη σωστή απόφαση να βάψει τα μαλλιά icy platinum blonde, που σημαίνει την πιο trend απόχρωση των τελευταίων

σεζόν κι εκείνη που αν και την θέλουμε δαιμονισμένα δεν το τολμάμε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 26 Νοέ, 2018 στις 8:55 μμ PST

Φυσικά ως παιδί των social και celebrity που σέβεται τον εαυτό της το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και μάλιστα σχολίασε την πολύωρη διαδικασία λέγοντας ότι ήταν μια μακριά μέρα αλλά η αποστολή ολοκληρώθηκε. Και η αλήθεια είναι ότι μόνο όσες έχουν μπει στη συγκεκριμένη διαδικασία γνωρίζουν ότι θέλει υπομονή αφού διαρκεί πολλές ώρες ώστε να μην καταστραφούν οι άκρες των μαλλιών.

Τη νέα απόχρωση της Duff δημιούργησαν οι hairstylists Nikki Lee and Riawna Capri που έχουν το Nine Zero One Salon στο West Hollywood. Παρέλαβαν την Hilary με ένα σκούρο bronde και την “παρέδωσαν” με το υπέροχο πλατινέ χρώμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας η Duff ενημέρωνε τους θαυμαστές της με ατάκες όπως: “Είναι σαν να φλέγεται το κεφάλι μου. Όποια βάφει συνέχεια τα μαλλιά της ξέρει για τι πράγμα μιλάω. Είναι φριχτό”. Ταλαιπωρήθηκε απ’ ότι φαίνεται αλλά άξιζε τον κόπο και όπως η ίδια τόνισε ομορφιά σημαίνει “πόνος”.

Η ειλικρίνια της ήταν μια μεγάλη έκπληξη αφού συνήθως οι celebrities παρουσιάζουν τα πάντα ονειρικά και δεν εκφράζονται όπως κάθε γυναίκα που μπορεί να ταλαιπωρηθεί προκειμένου να πετύχει το look που θέλει.

Αν το αποφασίσατε λοιπόν πρέπει να έχετε στο νου σας όλα όσα τόνισε η Duff. Θέλει πολλές ώρες, είναι λιγάκι επίπονο και επίσης πρέπει να εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας σε έμπειρο κομμωτή ώστε να μην καταστραφούν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο γνωρίζετε ότι η μόνη λύση είναι το κούρεμα.

Διαβάστε ακόμη:

H εσάνς του Χειμώνα είναι νοσταλγική και γεμάτη γοητεία

Αν είστε glitter fan τότε πρέπει να δείτε πόσο εντυπωσιακό είναι στα μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα