Όλες οι τάσεις του χειμώνα για μαλλιά και μακιγιάζ

SHOWBIZΠοια είναι τα καλύτερα προϊόνταΌλες οι τάσεις του χειμώνα για μαλλιά και μακιγιάζΠέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018 - 09:00

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά! Τι σημαίνει αυτό για τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας; Ότι θα στέκονται καλύτερα, τα μαλλιά δεν θα φριζάρουν και το πρόσωπό σας, δεν θα γυαλίζει από την υγρασία.

Δοκιμάστε νέα στυλ σε μαλλιά και μακιγιάζ. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις

μας και ψωνίστε online τα πιο αξιόπιστα προϊόντα. Είτε έχετε ίσια, είτε σγουρά μαλλιά τα προϊόντα που θα βρείτε είναι τα καλύτερα της αγοράς

Σπαστά μαλλιά και smokey eye

Αν θέλετε να τιθασεύσετε τα σγουρά μαλλιά σας και οι μπούκλες σας να είναι πιο μαλακές, τότε φροντίστε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών για γυναίκες, ήδη από το λούσιμο. Το Conditioner με έλαιο Argan που θα βρείτε εδώ αναζωογονεί την τρίχα σε βάθος και χαρίζει όγκο, χωρίς να φριζάρει τα μαλλιά.

Όταν οι μπούκλες σας θα είναι γεμάτες ζωντάνια, προδώστε ένα μυστήριο στο βλέμμα σας με smokey eye. Ένας συνδυασμός πολύ girly και ιδιαίτερος. Τέλειες σκιές για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε είναι οι SMOKEY ΣΚΙΕΣ από την W7.

Ατημέλητος κότσος με έντονα χείλη

Χρησιμοποιήστε ένα τέλειο gel της ALBERTO BALSAM για ένα δυνατό κράτημα όταν έχετε τα ψηλά τα μαλλιά σας. Ο κότσος είναι εξαιρετική επιλογή για πρωί που τα μαλλιά δεν στρώνουν εύκολα και εσείς βιάζεστε! Όταν τα μαλλιά είναι πιασμένα, είναι ιδανική στιγμή να φωτίσετε τα χείλη σας με μία έντονη απόχρωση. Αγοράστε από εδώ ένα φλογερό κόκκινο που διαρκεί, μόνο με 6,90€.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο dpharmacy σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές από προϊόντα μακιγιάζ και προϊόντα styling για γυναίκες!

Δωρεάν μεταφορικά ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 39€ ΚΑΙ ΑΝΩ και διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής! Ξεκινήστε τις αγορές σας, σήμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα