Η ανακοίνωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις μεταγραφές στο όμιλο του Ant1! Τι ανέφερε για τους παρουσιαστές;

Η παρέα του Πρω1νού μας κρατάει καθημερινά την καλύτερη πρωινή παρέα. Με αστείρευτο κέφι, χιούμορ και πολύ διάθεση, η Φαίη μας και η παρέα της μπαίνουν στο πλατό της εκπομπής και σχολιάζουν την επικαιρότητα με μια πιο θετική ματιά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λέει την πρώτη καλημέρα «Μέχρι να έρθει η Φαίη» και μας λέει την αποκλειστική είδηση της μέρας. Αυτό έκανε και σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στον όμιλο του Αντ1 και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν μεταγραφές από και προς το κανάλι. Τόσο

στον Αντ1, όσο και στο Μακεδονία TV. Όπως είπε κανένας παρουσιαστής δεν πρόκειται να πάει στα δύο κανάλια, αλλά ούτε και να φύγει από αυτά.

«Το αποκλειστικό είναι ότι κανένας δεν έρχεται και κανένας δεν φεύγει αυτή τη στιγμή από τον όμιλο του Αντ1 και του Μακεδονία TV. Εμείς είμαστε εδώ, μετρηθήκαμε, ό,τι έχουμε φτιάξει και ότι έχουμε προσφέρει το έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Είναι κλειστές οι πόρτες δεν μπαίνει κανείς, αλλά δεν βγαίνει και κανείς. Θέλω να το ξέρετε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Κι όμως! Ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου υπήρξε ζευγάρι με γνωστή Ελληνίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα