Συγκινεί η Τζένη Μελιτά: «Να δακρύζουν από συγκίνηση και να γίνονται χαλί να…»

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης παντρεύτηκαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, επισφραγίζοντας έτσι τη σχεδόν δεκαετή σχέση τους! Το ερωτευμένο ζευγάρι οργάνωνε εδώ και καιρό τον γάμο του και έτσι όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί.

Μπορεί οι δυο τους να θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και συνεπώς οι προσκλήσεις που έστειλαν να ήταν περιορισμένες, καθώς ήθελαν να κάνουν κλειστό γάμο, ωστόσο μετά το πέρας αυτού οι αναρτήσεις στα social media δεν έχουν τέλος.

Η Τζένη Μελιτά

τις τελευταίες ημέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, την οποία απόλαυσε και χάρηκε στο έπακρο! Η παρουσιάστρια γιόρτασε την αγάπη της με τον ραδιοφωνικό παραγωγό σε μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι.

Η Τζένη Μελιτά σε μια συγκινητική ανάρτηση για τους φίλους της

Μετά τις τρυφερές και γεμάτες αγάπη φωτογραφίες με τον Σπύρο Μαργαρίρη, η Τζένη Μελιτά θέλησε να συστήσει στους followers της τα πρόσωπα που στάθηκαν στο πλευρό τους όλη την περίοδο των προετοιμασιών και χάρηκαν και συγκινήθηκαν με τη χαρά τους γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγουν στην κοινή πορεία τους.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της δύο φωτογραφίες με όλους τους φίλους τους και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο:

«Δεν έχω ξαναπάρει -νομίζω- τόση αγάπη μαζεμένη. Οι φίλες και οι φίλοι μας να χαίρονται με τη χαρά μας, να δακρύζουν από συγκίνηση και να γίνονται χαλί να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστήκαμε εκείνες τις ημέρες. Είμαι και είμαστε με τον @spiros.margar πάρα πολύ τυχεροί, που σας έχουμε στη ζωή μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στη δουλειά

 Πάνος Μουζουράκης: Στη σκηνή με δεκάδες ροζ μπαλόνια μετά τη γέννηση της κόρης του

 Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους σε αγώνα τένις

Keywords
Τυχαία Θέματα