Air cut: Η αλλαγή που ζητάς στα μαλλιά σου για κίνηση και όγκο!

Αν θες ένα συνδυασμό του χτενίσματος των 70’s με τα πολλά επίπεδα και τις φράντζες και των χτενισμάτων με όγκο των 90’s εεε τότε η απάντηση είναι το “air cut”.

Έτσι λέγεται η τρέχουσα τάση για το πολυεπίπεδο κούρεμα που ξεκίνησε αρχικά από τα μαλλιά με μπούκλες για να αποκτήσουν μια αέρινη κίνηση.

@ashleylamarca I always show photos for reference too?? #hair #haircut #hairtok #longhair #layeredhaircut
sos – evie

Το κόψιμο έχει να κάνει με τη δημιουργία όγκου και κίνησης χρησιμοποιώντας layers επίπεδα που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Τα μαλλιά γίνονται μια ανάλαφρη κορνίζα με πιο μακριές φράντζες (wispy curtain bangs).

Επειδή αυτά  κόβονται σε πολύ κοντινά επίπεδα τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια, αποκτούν όγκο και έχουν αέρα και κίνηση.

Το αποτέλεσμα δείχνει ανάλαφρο, φυσικό σα να έχεις χτενίσει τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου.

@mariaaiellohair #curtainbangs #curtainbangtutorial #curtainbanghack #haircut #haircuttutorial #fallhairtrends2022 #fallhairstyles #fallhair #hairtutorial #haircut #haircutideas #fyp #foryoupage ♬ Pound CakeBaby Gas

Ένα άλλο θετικό είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τύπους των μαλλιών και προσώπων και σε όλα τα μήκη, εκτός ίσως από τα πολύ λεπτά μαλλιά γιατί τα πολλά επίπεδα θα δείχνουν λιγότερα τα μαλλιά.

Περιττό να σου πω ότι για τα πολλά και βαριά μαλλιά είναι η τέλεια λύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Όπως και τα περισσότερα hairtrends και αυτό προέρχεται από την Κορέα. Αναμενόμενο να γίνει viral από το tik tok γιατί ποιος αγαπά τα αδιάφορα, φλατ μαλλιά;

Το μόνο μείον είναι ότι μπορεί να μην απαιτεί χρόνο στο να το φτιάξεις μόνη σου αλλά μετά από ένα μήνα αν θες να κρατήσεις τα επίπεδα πρέπει να επισκεφτείς ξανά το κομμωτήριό σου.

Και φυσικά αν αποφασίσεις να κάνεις το συγκεκριμένο κούρεμα έχεις πληθώρα βιντεάκια να δείξεις στον κομμωτή σου.

Mια ματιά ακόμα:

Πεπτίδια: 4+1 οροί προσώπου με το πανίσχυρο συστατικό αντιγήρανσης

Keywords
Τυχαία Θέματα