Στράτος Τζώρτζογλου: Το τελευταίο αντίο στη μητέρα του

Βαρύ πένθος βιώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου, καθώς “εφυγε” από τη ζωή η μητέρα του. Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (11/11) μέσω ανάρτησης που έκανε η Βάνα Μπάρμπα – κουμπάρα του ηθοποιού – στα social media.

“Προσευχηθείτε η στείλτε τις ευχές σας σε όσους δίνουν τώρα τη μάχη ζωής στα νοσοκομεία της χώρας και σε όσους νιώθουν φόβο στην καρδιά τους. Έτσι σαν αλυσίδα θα προστατεύουμε πνευματικά ο ένας τον άλλον. Ευχές αγάπης στον σπουδαίο Πατριάρχη Αλβανίας Αναστάσιο γιατί τους χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ. Όσο για

τον πολύ αγαπημένο μου κουμπάρο και φίλο Στράτο Τζώρτζογλου που έχασε σήμερα τη μανούλα του να έχει καλό ταξί Στρατούλη μου και αύριο θα είμαι εκεί να σου κρατώ το χέρι στον τελευταίο της χαιρετισμό.”, έγραψε στο Facebook. 

Σήμερα, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στην Αγία Παρασκευή για να συνοδεύσουν τη μητέρα του ηθοποιού στην τελευταία της κατοικία. Στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου ήταν η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα, αλλά και η Βάνα Μπάρμπα με τον Δημήτρη Γιώτη.

Η μητέρα του ηθοποιού αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και πέρυσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα.

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμη:

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αποκάλυψε πώς φαντάζεται τη γυναίκα της ζωής του και τα σχέδια του για μετά το τέλος του The Bachelor!

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Τι θα συμβεί με την Πηνελόπη και τον εισαγγελέα; 

Κηδεία Βαγγέλη Χατζηνικολάου: Συντετριμμένη η Ελένη Ράντου 

Keywords
Τυχαία Θέματα