Steal the Look: Η Mikutas είναι η influencer με τα πιο ωραία homewear looks

Η Mikutas είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας influencers που πάντα μας αρέσει να παρακολουθούμε και να αντιγράφουμε το στιλ της. Η ίδια δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά υπέροχα homewear looks που μας εμπνέουν να τα υιοθετήσουμε κι εμείς. Καθώς λοιπόν διανύουμε τη 2η καραντίνα σας έχουμε μερικά outfits για μέσα στο σπίτι που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να τα δοκιμάσετε.

#1. Φόρεσε το πιο άνετο τζιν σου σε συνδυασμό με ένα πουλοβεράκι. Ποιος ο λόγος να έχεις τόσο ωραία ρούχα στις ντουλάπες σου και

να μην τα φοράς ακόμα και μέσα στο σπίτι; Δοκίμασε διάφορους συνδυασμούς και επίλεξε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

*anzeige

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Mikuta (@mikutas) στις 4 Νοέ, 2020 στις 10:50 πμ PST

#2. Τα homewear και loungewear ρούχα έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν που οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο βρίσκεονται σε καραντίνα. Η Mikutas σνδυάζει το σορτς της με ασορτί φούτερ και δείχνει υπέροχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Werbung – Sunday coziness in my absolute favourite set @themikutashop #casacozy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Mikuta (@mikutas) στις 25 Οκτ, 2020 στις 9:04 πμ PDT

#3. Αν τα προηγούμενα χρόνια δεν φορούσες εύκολα το λευκό σου τζιν μέσα στο καταχείμωνο, φέτος σίγουρα μπορείς να το κάνεις καθώς δουλεύεις τις περισσότερες μέρες ή όλες από το σπίτι. Συνδύασέ το με shackets και άνετα πουκάμισα ή oversized πουλόβερ και είσαι έτοιμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Werbung – Matching in the iconic Will jacket from @sezane & @octobre_editions Got it personalized on their site with a cute “love you” for some extra love! Until the 31st of October every order from Germany gets free shipping + a little surprise by using “BONJOURBERLIN” at checkout. Also 10% of the sales goes to the charity Kinderprojekt-arche , whose goal is to help children from socially disadvantaged backgrounds by helping them discover their potential and promote their talents Happy weekend loves! #bonjourberlin #sezanelovers *anzeige

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Mikuta (@mikutas) στις 24 Οκτ, 2020 στις 9:56 πμ PDT

#4. Τα κολάν είναι φέτος στη λίστα με τα hot trends και μάλιστα προτιμάμε τα δερμάτινα αλλά και τα vinyl σχέδια που δίνουν περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fall ready Finally normal clothes after weeks in my construction outfit! *anzeige

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Mikuta (@mikutas) στις 29 Σεπ, 2020 στις 2:42 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Τα bold χρώματα του Χειμώνα: Δες ποια θα φορέσεις ξανά και ξανά

Τα 5 παλτό που θα θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Fashion Alert: Η Φαίη φοράει το πιο hot καλσόν που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα